Kur gyvens D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra, paaiškės gruodį

Antradienį Kėdainių rajono apylinkės teismas baigė nagrinėti civilinę bylą dėl Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės septynmetės dukters gyvenamosios vietos nustatymo.

Nutartis, su kuo toliau gyvens mergaitė – su savo dabartine globėja Neringa Venckiene ar mama Laimute Stankūnaite – bus skelbiama gruodžio 16 d. 9 val.

Kaip portalui 1diena.lt sakė bylą nagrinėjantis Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas, antradienį buvo išklausytos Vaiko teisių apsaugos tarnybos išvados dėl mergaitės gyvenamosios vietos nustatymo ir abiejų pusių baigiamosios kalbos.

„Vaiko teisių tarnybos darbuotojai savo išvadose pasakė savo nuomonę vienu ar kitu klausimu“, – sakė V.Kondratjevas, tačiau kokia ta nuomonė, kam vaiko teisių specialistai patikėtų mažametės globą, bylą nagrinėjantis teisėjas teigė negalintis komentuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na va

Na va portretas
Na va, pagaliau motinos kancios pasibaigs. Dukrele ir vel bus su mama.

mama

mama portretas
Net neabejoju teisėjo sąžiningumu, pagaliau mama atgaus savo pagrobtą vaiką. stiprybės jums abiems.

vaiko

vaiko portretas
teises iki siol buvo giliai ilinde i vienos ponios subine, paziuresim ar sugebejo islyst ir padaryt teisinga sprendima.Bet kokiu atveju Laimute turi skustis del neteiseto dukros atemimo ir pareikalauti milijonines pinigines kompensacijos is savo nekompetetingos Tevynes, geda Lietuvos valdziai !!!
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių