Kupiškio raj. moterį apgavo FNTT darbuotoju prisistatęs sukčius

Kupiškio rajone Salamiesčio miestelyje moterį apgavo Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos darbuotoju prisistatęs sukčius.

Jis iš nukentėjusiosios sąskaitos pervedė ten buvusius pinigus, taip pat jos vardu paėmė kelis greituosius kreditus, praneša Panevėžio apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

1975 metais gimusi A.K. policijai pranešė, kad trečiadienį paskambinęs telefonu vyriškis, prisistatęs FNTT darbuotoju, pareikalavo SEB banko internetinės bankininkystės prisijungimo duomenų bei slaptažodžio. Apsimetėlis aiškino, esą slaptažodžiai reikalingi siekiant sustabdyti nusikalstamą veiką naudojantis jos sąskaita.

A.K. padiktavo prisijungimo kodus bei slaptažodį, o penktadienį sužinojo, jog iš jos sąskaitos nuimta 1,1 tūkst. litų bei paimti kreditai: iš bendrovių „4finance“ -1,5 tūkst. litų, iš „Moment Credit“ -1 tūkst. litų, iš „SOHO Group“ - 750 litų ir iš „VIA SMS LT“ - 500 litų. Iš viso moteriai padaryta 4 tūkst. 850 litų turtinė žala.


Šiame straipsnyje: sukčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

cia

cia portretas
ne moteris -cia debile

tai va kaip

tai va kaip portretas
sitokio amziaus moteris ir tokia nemastanti,as pensininke tokiu dalyku nepatikeciau,jau sitiek raso apie tokius sukciavimus,patiklumas nezmoniskas

rj

rj portretas
na jau tikrai galima pasakyt LIETUVA jau ne MARIJOS bet debylu zeme
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių