Krepšininkas L.Kleiza automobiliu stipriai viršijo greitį

Londone vasaros olimpinėse žaidynėse su Lietuvos rinktine dalyvaujantis krepšininkas Linas Kleiza gali sulaukti teismo nemalonės - Trakų rajono apylinkės teismas pirmadienį išnagrinėjo administracinių teisės pažeidimų bylą, kurioje šiam sportininkui gresia nuobauda už smarkiai viršytą važiavimo greitį.

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad prabangiu, arti milijoną litų kainuojančiu automobiliu „Bentley Mulsanne“ krepšininkas liepos 12 dieną Elektrėnų savivaldybėje esančiame Pylimų kaime važiavo 110 kilometrų per valandą greičiu.

L.Kleizai buvo surašytas protokolas už nustatyto greičio viršijimą daugiau kaip 50 kilometrų per valandą. Administracinių teisės pažeidimų kodeksas numato, kad šis pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo 1 tūkst. iki 1,5 tūkst. litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vieno iki trijų mėnesių arba septynių parų administracinį areštą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu šešiems mėnesiams.

Trakų rajono apylinkės teismo atstovas spaudai Darius Kasperskis BNS sakė, kad pirmadienį į teismo posėdį buvo atvykęs krepšininko atstovas. Byla buvo išnagrinėta L.Kleizai nedalyvaujant.

Kaip bus nubaustas krepšininkas, paaiškės rugpjūčio 8 dieną - tądien teismas paskelbs sprendimą sportininko byloje.

Sekmadienį pirmąsias šešių ekipų A grupės turnyro rungtynes Lietuvos krepšininkai 79:102 (23:24, 16:27, 22:27, 18:24) pralaimėjo Argentinos komandai. 20 taškų pelnęs L.Kleiza buvo rezultatyviausias žaidėjas komandoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Na ir pagavo nusikalteli ir drystat dar rasyti

as

as portretas
viršijo tai viršijo, svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi, ir mes visi ne kartą viršijam tą greitį, bet niekas prie kryžiaus nekala

    portretas
Su tokiu auto vazinet po Lietuva tas pats,kad einant kratyt meslo,uzsidet naujutelaiti kostiuma.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių