Kosmetikos ir parfumerijos vagilė pasislėpė nuo teisėsaugos

20-metė šiaulietė Natalja Pankejeva, kurios pasirodymas parduotuvėje nuo 2007-ųjų vasaros apsaugos darbuotojams kėlė nerimą, už vagystes teismo pasiųsta už grotų.

Tačiau Šiaulių parduotuvių darbuotojai lengviau atsikvėpti dar negali, nes mergina, vengdama bausmės, pasislėpė nuo teisėsaugos ir yra ieškoma.

N.Pankejeva yra neabejinga parfumerijai ir kosmetikai. Būtent, dėl šių priemonių vagysčių iš parduotuvių ir prasidėjo jos susidūrimai su pareigūnais, vos tik sulaukus pilnametystės.

Tiesa, pirmą kartą, 2007 m. rugpjūtį, ji buvo sulaikyta dėl rūbų vagystės iš vienos prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas" parduotuvės. Vėliau N.Pankejeva parduotuvių apsaugos darbuotojams įkliūdavo tik su parfumerijos ir kosmetikos prekėmis.

„Maximos", „Norfos", „Drogo" apsaugininkai, pamatę šią merginą, iš karto skelbdavo „kovinę padėtį" ir neatitraukdavo nuo jos akių. N.Pankejeva už vagystes už parduotuvių yra teista jau aštuonis kartus, ne kartą už tai bausta ir administracine tvarka.

Paskutinį kartą ji teismo nuosprendžio išklausė už lapkričio 1 d. įvykdytą vagystę iš Draugystės prospekte esančios „Norfos" parduotuvės. Mergina pavogė prekių už 419 litų.

Apsaugos darbuotojas, stebėdamas N.Pankejevą, matė, kaip ji į parduotuvės krepšį prisikrovė įvairių „Nivea", „Loreal" „Gillette" skutimosi balzamų, tualetinio vandens, želė, o po to šias prekes persidėjo į savo rankinę ir pro parduotuvės kasą praėjo nesumokėjusi.

Teismas merginai skyrė 50 parų arešto. Tačiau, kadangi iki nuosprendžio įsiteisėjimo ji buvo palikta laisvėje, paskyrus periodinį registravimąsi policijos įstaigoje, N. Pankejeva, žinodama, kad laukia netik 50 parų areštas, bet dar ir 25 parų areštas už tris lapkričio mėnesį įvykdytas vagystes iš parduotuvių, nuo pareigūnų pasislėpė.

Jei žinote šios merginos buvimo vietą arba jei ją kur nors pamatysite, Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prašo paskambinti į Asmenų paieškos skyrių telefonu (8 41) 39 73 75 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: Pankejeva

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių