Kontrabandines cigaretes vežusi pensininkė siūlė kyšį

Kontrabandines cigaretes vežusi Šilalės rajono gyventoja beveik pusantro tūkstančio litų kyšiu bandė papirkti ją su kroviniu užklupusį Klaipėdos rajono kriminalinės policijos tyrėją.

Pirmadienio rytą policijai dirbant pagal specialų planą, Klaipėdos rajone, Vėžaičių miestelyje, Ąžuolo gatvėje buvo sustabdytas automobilis "Mercedes-Benz".

Pasak policijos pranešimo, patikrinus automobilio bagažinę, atsarginio rato vietoje rasta ir paimta 70 pakelių cigarečių "Fest" (raudonų) bei 150 pakelių cigarečių "Fest" (mėlynų) su Baltarusijos banderolėmis.

Automobilio keleivė 64-erių S.E.D. pareiškė, kad cigaretės priklauso jai. Jas įsigijusi savo reikmėms iš nepažįstamo asmens. Surašius daiktų paėmimo protokolą bei paaiškinimą, moteriai buvo įteiktas šaukimas atvykti į Klaipėdos rajono policijos komisariatą, po to ji buvo paleista.

Pareigūnams tęsiant tarnybą, Klaipėdos rajone, Veiviržėnų miestelyje, kelio Veiviržėnai-Vėžaičiai sankryžoje su Gedvydų gatve, prie policijos tarnybinio automobilio privažiavo automobilis "Mercedes Benz". Iš keleivio pusės išlipo prieš tai sulaikyta S.E.D. Ji priėjo prie policijos automobilio vairuotojo pusės, kur sėdėjo tyrėjas, atidarė duris ir pradėjo policininką įkalbinėti, kad būtų panaikinta medžiaga dėl cigarečių, už tai siūlė pinigų.

Moteriai kelis kartus paaiškinta, kad už pareigūno papirkimą yra numatyta baudžiamoji atsakomybė, tačiau ji į tai nereagavo, toliau siūlė "susitarti" bei į uniforminės aprangos kišenę įkišo susuktą ritinėlį su pinigais. Jame buvo 1,4 tūkst. litų.

Iš karto po to moteris bandė pabėgti į savo automobilį, tačiau buvo sulaikyta ir įsodinta į tarnybinį automobilį. Moteriai gresia atsakomybė už pareigūno papirkimą.


Šiame straipsnyje: cigaretėskontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

anoniminis alkoholikas

anoniminis alkoholikas portretas
reikejo ne siulyti,bet duoti.

mumu

mumu portretas
nereikejo siulyt. butum baudele susimokejus ir kita karta atsargesne. o pareigunai tai ko gero dabar save laiko didvyriais. arba mano supratimas apie vagystes iskreiptas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių