Kontrabandą gabenę lenkai pabėgo iš policijos nuovados

Ketvirtadienio rytą (apie 6.40 val.) Vilkaviškio rajone, Virbalyje, Vilniaus gatvėje pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Škoda Fabia", kurį vairavo 48 metų Lenkijos pilietė L.O.

Kartu su ja automobilyje buvo taip pat Lenkijos pilietis 59 metų W.J.K.

Patikrinus automobilį, paaiškėjo, kad lenkai į mūsų šalių atvyko ne tuščiomis - matyt, kaip lauktuves atsivežė ir 275 pakelius įvairių cigarečių.

Tolimesniam aiškinimuisi Lenkijos piliečiai buvo pakviesti į Vilkaviškio rajono policijos komisariato Kybartų policijos nuovadą.

Pareigūnams, pareiškus, kad automobilio vairuotojai gresia administracinė atsakomybė ir nelegalų cigarečių įvežimą, vyras lyg niekur nieko išsitraukė iš piniginės 150 litų ir padėjo juos priešais nuovados viršininką. Jo nuomone, tiek turėjo užtekti, kad administracinės teisės pažeidimo protokolas nebūtų surašytas.

Pareigūnas kyšio atsisakė.

Apie 10 val. abu Lenkijos piliečiai pareiškė norintys iš automobilio pasiimti savo asmeninius daiktus. Nieko blogo neįtardami pareigūnai, tam neprieštaravo ir į nuovados kiemą, kur buvo paliktas automobilis „Škoda Fabia“ sulaikytojų niekas nelydėjo.

Tik vėliau, kai lenkai ilgai negrįžo, policininkai suprato, kad ir vyras, ir moteris nuo jų pabėgo.


Šiame straipsnyje: cigaretėslenkai pabėgo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių