Konfliktus sprendė su peiliu ir pistoletu rankose

Policijos pareigūnai visada su nerimu laukia ilgųjų savaitgalių. Ir jų nerimas pasitvirtina - padaugėja alkoholio padauginusių tautiečių, kurie kilusius konfliktus sprendžia kumščiais, peiliais ir šaunamaisiais ginklais.

Vien pirmadienį užregistruoti du įvykiai, kai tarp neblaivių Lietuvos piliečių kilę konfliktai baigėsi smurto protrūkiais.

Pirmieji pranešimą apie aidinčius šūvius apie 2 val. gavo Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai. Iš Draseikių kaime įsikūrusios sodų bendrijos skambinę gyventojai, teigė, jog viename 43 metų V.R. sumušė bei šūviu iš pistoleto į koją sužeidė 47 metų R.R.G.

Į įvykio vietą iškart išvyko ne tik policijos, bet ir greitosios pagalbos ekipažas.

Informacija pasitvirtino. Medikai sužeistąjį išgabeno į ligoninę, o policija su savimi išsivežė neblaivų V.R. Vėliau jam nustatytas 1.38 promilių girtumas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

15.10 val. raminti konflikto jau vyko Vilniaus policininkai. Čia viename iš Sirpučių gatvės butų moteris peiliu sužalojo 47 metų T.U.

Vyras dėl durtinės žaizdos krūtinėje buvo paguldytas į ligoninę, o neblaivi 45 metų jo žmona uždaryta į areštinę. Moteriai policijoje nustatytas net 2.48 promilių girtumas.


Šiame straipsnyje: konfliktaismurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių