Konfliktai spręsti peilio dūriais

Penktadienį ir šeštadienį į Panevėžio, Šiaulių ir Alytaus ligonines paguldyti trys peiliais subadyti vyrai. Juos sužaloję asmenys nustatyti ir sulaikyti.

Policijos departamento duomenimis, pirmasis peiliu sužalotas vyras buvo atvežtas ir paguldytas į ligoninę apie 1 val. 52 metų panevėžietis buvo sužalotas bute Vilties gatvėje.

Nustatyta, kad bute vyko išgertuvės, o vėliau tarp sugėrovų įvyko ir konfliktas, kurio metu vienas vyrų buvo sužalotas peiliu į krūtinę ir pilvą.

Sužeistasis buvo išvežtas į ligoninę, o neblaivūs įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Vienam jų, 52 metų vyrui, nustatytas 2.12 promilių, antram, 75-erių metų - 1.53 promilių girtumas.

Penktadienio vakarą peiliu subadyto paciento sulaukė ir Šiaulių medikai. 22.55 val. į miesto ligoninę iš buto Vytauto gatvėje buvo pristatytas ir dėl daugybinių durtinių žaizdų kūne paguldytas 16-ametis.

Nustatyta, kad jį peiliu subadė 27-erių metų vyras. Įtariamasis buvo neblaivus, jam nustatytas 1,58 promilių girtumas.

Šeštadienio naktį Alytuje peilio dūriais baigėsi šeimyninis konfliktas. Nepraėjus ir pusvalandžiui po vidurnakčio, 0.25 val. į Alytaus ligoninę iš Upelio gatvės, savo namų atvežtas peiliu į nugarą sužalotas 62 metų nukentėjęs.

Vyras papasakojo, kad peilį į nugarą jam suvarė 58 metų žmona. Įtariamoji buvo sulaikyta ir nuvežta į policijos komisariatą apklausai.


Šiame straipsnyje: kūno sužalojimaipeiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių