Kniaukiančius katinus pneumatiniu šautuvu baidęs vyras nuteistas

Už katino suluošinimą teismas vilniečiui skyrė 2,6 tūkst. litų baudą ir konfiskavo pneumatinį šautuvą.

Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo nuosprendžiu 53-ejų J.V. pripažintas kaltu dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, pranešė teismo atstovas spaudai.

J.V. nuteistas už tai, kad liepos 4-osios vakarą Vilniuje, būdamas savo buto balkone, iš orinio šautuvo "Cometa" šovė į kieme vaikščiojusį katiną. Po šūvio gyvūnas buvo suluošintas - pažeistas stuburas, dėl to jis sunkiai valdo dubenį ir galines kojas.

Kaltinamasis J.V. teisme kaltas prisipažino ir paaiškino, kad tą vakarą jis miegojo, buto balkono durys buvo atidarytos. Po balkonu pradėjo garsiai miaukti katinai, kurie trukdė jam miegoti. Pabudęs vyras labai supyko - jam spontaniškai kilo mintis paimti orinį šautuvą "Cometą" ir šauti į katinus, kad jie išsigąstų ir apsiramintų.

Kaltinamasis tvirtino šovęs vieną kartą, tačiau į katinus nesitaikė. Anot vyro, po šūvio  katinai pasislėpė po balkonu. Po to jis nuėjo miegoti. Kad pataikė į katiną, vilnietis tikino nežinojęs. Dėl savo elgesio jis sakė nuoširdžiai apgailestaująs.

Apie nederamą elgesį su gyvūnais policijai pranešė tame pačiame name gyvenanti moteris. Atvykę policijos pareigūnai sužalotą katiną, kuris nevaldė galinių kojų, nuvežė į bendrovę "Grinda".

Teismas taip pat konfiskavo ir šios nusikalstamos veikos įrankį - pneumatinį šautuvą.

 


Šiame straipsnyje: smurtas prieš gyvūnus

NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Mažiau būtų nubaustas jeigu pensisninką būtų kliudęs. Naikinti tuos parazitus reikia, t.y. nepririštus katinus ir visokius šunis. Palaikau nukentėjusį nuo teisėtvarkos - tokiu atveju jam reikėjo pilnai nudobti tą , ligas nešiojantį , katiną. Na aišku vaikams ir jautrioms bobutėms nematant - ką darai gerai daryk.

skaitytojui

skaitytojui portretas
tave nudobti matant visiems ir viesai, nes tu gyvenimo siuksle, atmata su supuvusiomis smegenimis. Ir tokius PARAZITUS, kaip tu, tik naikint.

hto

hto portretas
Keistas ir nesveikas poziuris i kates ,sunis.Kankinti nereikia,bet siuos gyvunus laikyti auksciau zmogaus ,yra nesveika.Kodel nei vieno seimuno arba kito valstybes pareiguno ,del zmoniu masinio genocido vykdymo nenubaude???Kodel lieka nenubausti valstybes milijonu svaistytojai ??? Labai daug kodel yra svarbesniu ,kaip kates ir sunys !!!! Atsipeikekite Beprociai !!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių