Klaipėdos policija sunaikino 8 narkotikų pardavimo „taškus“

Ėmęsi demaskuoti narkotikų pardavimo taškus uostamiesčio pareigūnai išaiškino, kad daugeliui jų kvaišalus tiekė tie patys asmenys.

Sulaukę nemažai klaipėdiečių pranešimų apie kaimynų pardavinėjamus narkotikus, Klaipėdos apskrities Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai dar vasarą ėmėsi sekti iškart kelis heroino pardavimų „taškus“.

Ne vieną mėnesį trukęs darbas buvo vainikuotas daugybės įtariamųjų sulaikymo, po to buvo uždaryti aštuoni klaipėdiečių gyvenimą kartinę „taškai“, teismą pasieks trys baudžiamosios bylos.

Paaiškėjo, kad daugelis narkotikų platintojų patys yra narkomanai. Jiems kvaišalus teikdavo trys jauni klaipėdiečiai, kurie buvo įvedę griežtą tvarką ir nesumokėjusiems už heroiną prekeiviams jų ne tik nebetiekdavo, bet ir taikydavo sankcijas.

Narkodilerių verslai buvo taip persipynę, kad pareigūnams neretai būdavo sunku suprasti, kokiais saitais susiję įtariamieji.

Policininkai sulaikė devynis heroino pirkėjus bei 10 pardavėjų bei tris jiems heroiną tiekusius asmenis.

Demaskuoti „taškai“ veikę Paryžiaus Komunos gatvės 10 ir 6 namuose, Debreceno gatvės 7 ir 8 namuose, Naujakiemio gatvės 19-ajame, Rumpiškės 5-ajame, I.Simonaitytės 34-ajame bei Žalgirio gatvės 15 name.

LR Baudžiamasis kodeksas už narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimą numato laisvės atėmimo bausmę nuo 2 iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Miestietis

Miestietis portretas
Bravo. Pagarba pareigunams.

iš Simonaitytės g.

iš Simonaitytės g. portretas
Ačiū dievui, kad tik ilgiau jų neišleistų, ramiai vaikščiosim pora metelių, tikimės.

zaibas

zaibas portretas
sorry tau is simonkes, bet jau paleido :) tie tavo meteliai greit praejo :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių