Klaipėdos policija ieško įtariamosios vagyste

Vaizdo kameros uostamiesčio Senukų prekybos centre užfiksavo moterį, kuri įtariama pavogusi brangią mėsmalę.

Vagystė įvykdyta gruodžio 2 dieną apie 17.18 val. Pagrobta mėsmalė kainuojanti beveik 300 litų.

Įtariamoji apibūdinama kaip apie 40 metų moteris, vilkėjusi tamsų, languotą paltą, turėjusi raudoną rankinę ir mūvėjusi violetine kepure.

Pažinusius šią moterį prašoma paskambinti Klaipėdos miesto 2-ojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai Gitanai Šakaitienei telefonu 8-46-354429, arba parašyti elektroniniu paštu gitana.sakaitiene@policija.lt.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugis

Eugis portretas
Senukuose apsaugos darbuotojai tikrai ne viso proto. Eina senutė 80 metų, ir viena žiurkė-apsauginė ją užpuolė, pradėjo po jos tašes knistis, vertė ją viską į spinteles sukišti. Man jau pačiam kantrybė truko, pats loti ant jos pradėjau, ką vos paeinanti80 metė su drebančiomis rankomis senutė gali pavogti? O tos mergos ieško jaučiu tik dėl to, kad su taše įejo.

nu

nu portretas
bijosiu eiti i senukus,gali netycia pakliuti,o jezau paskui niekaip nepasiaiskinsi.O ka daro apsauginiai,reikia suimti iskart su ikalciais,o ne paskui.

Tutis

Tutis portretas
Senukuose apsauginiai tikrai nelabai su galva draugauja, nesu tuscia maiseli, sako negalima. sakau kad jis tuscias, vistiek uzsipuole , ejau ir nuejau , galvoju ka padarysi juk nevagiu, kad pradejo rekt, nueidamas dar girdejau kaip putojasi
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių