Klaipėdoje požeminėje perėjoje tyko plėšikas

Judrioje Šilutės plento vietoje, kur automobilių eismas itin intensyvus, požeminėje perėjoje klaipėdiečių tyko plėšikas.

Sekmadienį 19.30 val. Šilutės plente eidama požemine perėja ties 42-uoju namu 39 metų moteris buvo užpulta ir apiplėšta. Iš už nugaros ją pavijęs nusikaltėlis smogė per galvą ir išplėšė iš rankų rankinę.

Nukentėjusioji prarado tūkstantį litų, auksinį žiedą su brangakmeniais, mobiliojo ryšio telefoną, kelias banko korteles, raktus bei dokumentus.

Patirtą žalą klaipėdietė įvertino 3 tūkst. litų. Pernai saugaus eismo komisija prašė miesto valdžios panaikinti šioje vietoje antžeminę perėją.


Šiame straipsnyje: plėšikaspožeminė perėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kamera

Kamera portretas
Reiketu visose pozeminese perijose irengti video kamera.

.

. portretas
nespes keisti tas kameras, bus nusiaubtos iskart :)

Jelena

Jelena portretas
Man ir dienos metu slykstu ir baisu eiti ta pereja...ten smirda nejauku..o ka kalbeti vakarais tikrai nerizikuociau eiti viskas daroma tik transporto ne zmoniu patogumui..panaikino ten buvusia pereja del to, kad masinoms sukelia nepatogomu sustoti...o, kad zmones dabar vis tiek perbega ta gatve, kad tik neeiti per ta slykscia pereja nusispjaut, jei jau padarete taip, kad reik eit per ta pereja tai ir pasirupinkite zmoniu saugumu, irenkite kameras, ne tik saugumui, or kad ten niiekas nemyztu ir nesiktu dar! pries kameras gal butu gieda ir bauda dar uzkrautu...zodziu Klaipedoje viskas daroma tik transportui, kad musu valdziai nereiketu stoti pries pereja...tam ir naikinamos dar perejos greitai Klaipeda liks greitkeliu ypac Silutes plentas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių