Klaipėdoje nuteistas nėščiosios žagintojas ir žudikas

Už nėščios moters išžaginimą bei nužudymą Klaipėdos apygardos teismas trečiadienį 16 metų nelaisvės skyrė 25 metų klaipėdiečiui Vadimui Britkovui.

Jaunas vyras buvo kaltinamas dar ir lavono išniekinimu, mat į nužudytosios lyties organus buvo įkištas butelis. Tačiau teismas dėl šio kaltinimo V.Britkovą išteisino, įrodymų, kad tai padarė jis, surinkta nepakankamai.

2011 metų spalio 27-osios naktį Britkovas girtaudamas susipažino su aštuntą mėnesį nėščia dviejų vaikų motina. Bendroje kompanijoje kartu girtavę vyras ir moteris tądien matėsi pirmą kartą. Kai sugėrovai išskirstė, pora patraukė link garažų šalia Šilutės plento.

Kitą dieną po nusikaltimo sulaikytas V.Britkovas neneigė kaltės, tik tikino neniekinęs negyvos moters. Pripažinta, kad žmogžudystė įvykdyta slepiant prievartinį lytinį aktą. Pradžioje savo noru lytiškai santykiavusi su vaikinu moteris vėliau pasipriešino, todėl žagintojas jos galvą daužė į asfaltą, ir betoninę sienelę.

Greičiausiai išsigandęs galimo atpildo už nusikaltimą, jis nėščiąją pasmaugė.

Nužudytoji turėjo du mažamečius vaikus, gyveno sus sugyventiniu ir planavo apsigyventi socialiniame būste.

Dabar žuvusiosios vaikai auga globėjų šeimoje. Jų naudai iš kaltininko priteista po 50 tūkst. litų. Tiek pat teismas priteisė ir žuvusiosios motinai. Sugyventinio bei brolio civiliniai ieškiniai neturtinei žalai – atmesti.

V.Britkovas iki nusikaltimo dirbo ir gyveno nenusikalsdamas įstatymams. Jeigu nebūtų buvęs girtas, jaunas vyras šio nusikaltimo nebūtų įvykdęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką gi

Ką gi portretas
iš teksto supratau, kad sugyventiniui tos kalės (AtA) pasisekė. Ir savivaldybei pasisekė- vienu socialiniu būstu , kuris virs landyne bus mažiau. Aštuntas mėnuo (beveik gatavs žmogus pilve), ir rūrintis kažkur prie garažų... Gerai, kad numirė. velniop tokias nėščiąsias. Aišku (jei tiesa, kad buvo daužoma), žudyti žmogaus negalima. Bet akcentuoti, kad ji buvo NĖŠČIA (o dar porelė vaikų tuo metu kur buvo?) jos atveju nedera. Ji tiesiog vaikų fabrikas, kalė. Tebūnie jai lengva žemė.

Baisu

Baisu portretas
"Jeigu nebūtų buvęs girtas, jaunas vyras šio nusikaltimo nebūtų įvykdęs" kieno čia žodžius cituojate kodėl neparašėte žurnalistai??? Jei tai jūsų žodžiai, tai jūs visiškas idiotas !!! Aš koks bebūčiau girtas, net į galvą tokios mintys nelenda. Kas jus moko žurnalistinio rašymo? Jei dabar kaliniai skaitote šitą straipsnį, pataupykite butelius, nes rytą vakarą jums reiks jam pačiam kaišioti į šikną. O po kelerių metų pats nusižudys.

Pirmam

Pirmam portretas
"Ką gi " tau su galva viskas gerai?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių