Klaipėdoje kasininkė prekiavo už dyką

Vieno uostamiesčio prekybos centro vadovai pranešė, kad įmonėje išaiškinta kasininkė, kuri savo draugei leido išsinešti prekes už jas nesumokėjus.

Moteris Taikos prospekto 61 name įsikūrusiam prekybos centrui padarė 318 litų nuostolį.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.


Šiame straipsnyje: vagystėkasininkė

NAUJAUSI KOMENTARAI

vvv

vvv portretas
nu ir ka? pas mane tas pats buvo, per savaite priprekiavo 1000lt minusa - ir ka? policija palingavo galvom - vargas, irodymu ner, viskas vien "imones varymas ant darbuotojo"...... ir atleido vagilkai, paleido su "nepakanka irodymu".... gal dabar jau Klaipedoj atsidure :)

as

as portretas
man viena irgi per ziopluma elektrini prietaisa beveik uz simta litu padovanojo. po poros dienu tik pastebejau kad nera saskaitoje irasyto. galvojau pasakyt ir sumoket, bet sakau uz ziopla palaikys, vistiek niekas neatkapstis kodel tu pinigu truksta, arba pagalvos kad kazkas pavoge, juk i ceki neimuse.

x

x portretas
,kasose sededamos atrodo turetu neapgaudinet kasininkes,o buna taip jos zino kiek galima uzkokia suma paiimti dykai prekiu ,pacios jos neima ateina seimos nariai arba drauges ,lyg tai pirkti ,o istikruju ateina pasiimt prekiu ,kurias kasininke apgavo pirkejus ,vaidindama ,kad musa ceki .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių