Klaipėdoje čigonės apgavo bandelių pardavėją

Čigonai Klaipėdoje apgavo dar vieną jauną pardavėją, šį kartą sukčiautojos pasipelnė dviem šimtais litų.

Vakar į bandelių parduotuvę, esančią greta Puodžių ir Vytauto gatvės, užsuko dvi čigonės. Moterys nenorėjo nieko pirkti, tačiau paprašė pardavėją paslaugos – jos norėjo pasismulkinti 500 litų kupiūrą.

Nuolat pilnoje mokinukų mažytėje parduotuvėlėje čigonės sugebėjo nukreipti jaunos pardavėjos dėmesį. Mergina padavė atėjūnėms smulkesnes kupiūras, tačiau netrukus viena gudruolių paprašė grąžinti joms 500 litų kupiūrą ir atidavė gautuosius banknotus.

Viskas įvyko labai greitai, čigonės staiga dingo, o pardavėja tik tada suprato atgavusi 200 litų mažiau.

Tai bene trečias atvejis, kai Klaipėdoje, manipuliuojant 500 litų kupiūra, apgaunamos pardavėjos. Vienu atveju tamsaus gymio vyras kioske pirko cigarečių, o paskui šio sumanymo atsisakė ir atsiėmė atgal savo pinigą. Kiosko pardavėjai jis grąžino 300 litų mažiau.

Po kelių dienų optikos parduotuvėje Herkaus Manto gatvėje panašiai kaip ir pirmuoju atveju apibūdintas tamsaus gymio į čigoną panašus vyras tokiu pat būdu apgavo 21 metų pardavėją. Tada sukčius pasisavino 480 litų.

Panašu, kad šio apgavystės būdo pasimokė ir moterys. Dažniausiai čigonai pasirenka jauno amžiaus aukas, neturinčias karčios patirties bendraujant su šios tautybės atstovais.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šviesus gymis

Šviesus gymis portretas
Pardavėjai, siūlau akciją "Išdurk sukčių", kai jums pakiš 500 banknotą, patikrinkite jį ir apkaltinkite, kad pinigas padirbtas. Jei jie išsisukinės, susukite 112, atseit, ir pakvieskite policiją. Tamsaus gymio sukčiai neš kudašių, kaip akis išdegę, o jūs ir gerą darbą padarysite, ir pusę savo mėnesio algos užsidirbsite.

Jelena

Jelena portretas
Man irgi taip buvo...dirbau IKI pries 5 metus :( skaudziai praradau 200 LT tik jos pirko prekes ir prase irgi taip pat iskeisti..zmones saugokites jos hipnotizuoja tarsi 1 min..del to taip..man buvo taip lik 1 min buvau atsjungusi kai jos paprase pinigus tuos iskeist, ir net neprisiminiaus ju veido tik kad cigones buvo!

nepasisekė...

nepasisekė... portretas
Ir man taip buvo ,antrą kartą norėjusi vėl manę apgauti ,nepasisekė.Žmonės ,pamatai čigonę ir saugokitės, jokių piniginių reikalų su jomis neturėkite.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių