Klaipėdietė sukčiams atidavė 15 tūkst. litų

Savaitgalį „sūnų“ norėjusi išgelbėti klaipėdietė sukčiams atidavė nemažą pinigų sumą.   

Policija gavo Debreceno gatvės gyventojos pranešimą, kad ją apgavo telefoniniai sukčiai. Šeštadienį, apie 13 val. 75 metų klaipėdietei į fiksuoto ryšio telefoną paskambinęs vyras prisistatė sūnumi ir paprašė 15 tūkst. litų.

Jis paaiškino, kad pinigų reikia sužalotai merginai. Po valandos atėjusiam nepažįstamam vyrui, prisistačiusiam pareigūnu, pensininkė atidavė 15 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: telefoniniai sukčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
o dar kriokia pencininkai, kad Kubilius is ju pinigus pavoge, pasirodo pencininkai ne taip jau prastai gyvena, kad taip lengvai tokiom sumom svaidosi

1-am

1-am portretas
kodel sitaip nepagarbiai apie sinjorus reikia galvot?Ar jus norit ,kad jie butu skurdziai?Visa gyvenima dirbes ir UZSIDIRBES sau pensija,kad ,atsiprasant,turetu pasilaidot.Taupo zmogus,deda centa prie cento.O jaunimui kazkodel ima pavydas ir verkia pastoviai ir verkia,ir tik ant pensininku pykti islieja.Siais laikais visos salygos jaunam zmogui yra,tik dirbkit,netingekit! O tai norit visko is kart ir masinos geros ir bustai ir trankytis po pasauli,bei klubus.Kazkoks absurdas su jais!Jokios pagarbos senam zmogui.Man 60metu,bet jauciuos jaunut jaunutele! ir visko man reikia! Nes jau tas amzius,kai zmogus turi turet viska.Ir jei sukciai ateme is senutes keleta tukst.,tai tik uzjausti ja reikia,o ne saipytis!

tikra

tikra portretas
saunuole kad atidave :)))
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių