Kelmės rajone sulaikyti moters nužudymu įtariami medkirčiai

Kelmės rajone prie Varmės upelio rasti prieš kelias dienas dingusios 44-erių metų moters palaikai. Įtariama, kad moteris buvo išprievartauta ir nužudyta, policija sulaikė du įtariamuosius: Kelmės ir Telšių rajonų gyventojus, pranešė Baltijos TV.

Su sutuoktiniu Želvių kaime gyvenusi moteris iš namų išėjo praėjusį trečiadienį. Namiškiai sunerimo, kai vakare ji į namus negrįžo, o jos telefonas buvo išjungtas. Apie dingusiąją pranešta policijai, tačiau moters paieškos kelias dienas buvo nesėkmingos.

Nužudytosios kūną artimieji rado padedami vietos traktorininko ir medžiotojų. Pastarieji matė, kaip naktį prie Varmės upelio važinėjo įtartinas mikroautobusas. Mašina porą kartų buvo įklimpusi, ją pavyko ištraukti tik traktoriumi.

Nuogos moters kūnas rastas ant upelio kranto netoli nurodytos vietos, nuo kūno buvo dingę beveik visi papuošalai. Policija sulaikė moters nužudymu įtariamus medkirčius: trisdešimtmetį Nerijų Bagdoną ir penkeriais metais vyresnį Vytautą Petreikį.

Iš pradžių vyrai savo kaltę neigė. Tikino, kad buvo parsivežę moterį namo, tačiau vėliau su ja išsiskyrė.

Neoficialiais duomenimis, šiandien sulaikytieji prisipažino padarę kraupų nusikaltimą. N.Bagdonas policijai gerai pažįstamas: ne kartą baustas administracine tvarka, praėjusią savaitę buvo sulaikytas dėl šaunamojo ginklo laikymo, o teismą jau yra pasiekusi bylą, kurioje N.Bagdonas kaltinamas pasikėsinimu nužudyti.

Pirmadienį N.Bagdonas suimtas trims mėnesiams, V.Petreikiui kardomoji priemonė bus skirta antradienį.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių