Kažkas bando surengti provokaciją per A.Ūso laidotuves

Judėjimo „Drąsiaus kelias“ vardu prisistatinėjantis interneto komentatorius ar komentatoriai ragina protestuoti per ketvirtadienį įvyksiančias Andriaus Ūso laidotuves. Drąsiaus Kedžio artimieji teigia, kad tai provokacija.

Trečiadienio vakarą naujienų portaluose po tekstais apie A.Ūso mirtį pasirodė kažkieno platinama informacija, esą „Drąsiaus kelio“ judėjimas visus ketvirtadienį 10 val. kviečia susirinkti prie laidojimo namų, kur pašarvotas sekmadienį Alytaus rajone keistomis aplinkybėmi žuvęs vienintelis pedofilijos bylos įtariamasis.

„Visi bėsite aprūpinti violetinės spalvos vuvuzelomis. Jas pūsdami išreikšime savo protestą prieš šią siaubingą mistifikaciją, kai bus palaidotas kažkoks kitas žmogus o ne Ūsas. Taip pat prisiminsime, koks geras tėtis savo dukrytei buvo Drąsius“, - rašoma kvietime.

D.Kedžio artimieji ir judėjimo nariai kategoriškai atsiriboja nuo šių skelbimų ir teigia, jog tai eilinė provokacija siekiant apjuodinti D.Kedžio atminimą ir parodyti, kad judėjimui priklauso tik asmenys, kuriems nieko nėra švento ir kurie gali niekinti žmogaus atminimą.

„Tai provokacija. Judėjimas „Drąsiaus kelias“ nieko neorganizuoja ir mes nesame kažkokie iškrypėliai, kad truldytume artimiesiems pagerbti A.Ūso atminimą, tuo labiau kad netikime, jog įtariamojo pedofilija vyro, kaip ir D.Kedžio mirtis buvo natūrali“, - portalui atsiųstame laiške teigia viena judėjimo narių.

Judėjimo organizatoriai ir D.Kedžio giminės įtaria, kad šią provokaciją gali organizuoti kažkas iš pedofilų klano arba net ir patys A.Ūso giminaičiai, kad vėliau galėtų apkaltinti, jog D.Kedžio šalininkai neleido vyro net padoriai palaidoti.  


Šiame straipsnyje: KedysŪsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių