A. Kaušpėdas: nemačiau jokių dukters savižudybės ženklų

Iš nuomojamo buto balkono Vilniuje iškritusios Algės Kaušpėdaitės tėvas muzikatas ir architektas Algirdas  Kaušpėdas sako esąs įsitikinęs, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas, o ne savižudybė.

Tėvas spėja, kad dukra žuvo, nes neišlaikė pusiausvyros rūkydama. „Jūs pamatytumėt tą balkoną. Apsauginė tvorelė yra iki kelių“, – kalbėjo muzikantas.

Jis pabrėžė, kad dukra jį labai mylėjo, todėl jeigu būtų mąsčiusi apie savižudybę, „būtų bent žinutę atsiuntusi, atsiprašiusi ar atsisveikinusi“.

„Šiandien ryte po nelaimės pats buvau jos kambary. Tikrai jokių savižudybės požymių nepamačiau. Žmogus, kuris ruošiasi išeiti iš gyvenimo, supranta, kad po to kažkas ateis į jo namus, žiūrės. O jos kambary radau visišką jaunatvišką betvarkę. Net ir kompiuteris buvo įjungtas“, – sakė A. Kaušpėdas.

Buvęs kaunietis teigė, kad jog dukra nebuvo prislėgta. „Ji, priešingai, labai džiaugėsi praėjusį savaitgalį praleidusi labai gražiai. Buvom susitikę pirmadienį vakare. Ilgai kalbėjomės. Aš ją ir vakar mačiau, su ja kalbėjausi. Ji buvo pakylėtos nuotaikos, kalbėjom apie jos planus“, – pasakojo tėvas.

Anot jo, dukra norėjo būti rašytoja, troško kurti romanus.

Paklausus apie internete A. Kaušpėdaitės rašytas mintis apie vienatvę, draugo, meilės troškimą, jis teigė, kad „iš tėvų pusės meilės tikrai buvo daug“. „Man jos draugė sakė, kad Algė kalbėjo apie šuniuką, esą jo nori“, – pridūrė A. Kaušpėdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bimas

Bimas  portretas
Tėvams Algiui ir Audrai - didelė užuojauta.

pavasaris

pavasaris portretas
Dažnai visi matome tai ką norime matyti, girdime tai ką norime girdėti.

tetis

tetis portretas
teveli,kitus gali apgauti,bet saves neapgausi,akivaizdu kad su ja buvo kazkas negerai,ir teisintis nereikia,uzuojauta seimai.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių