Kauno apskrityje pagavo daugiausiai neblaivių vairuotojų

Praėjusį savaitgalį, lapkričio 4-6 dienomis, policijos pareigūnai šalies keliuose patikrino 6 316 transporto priemonių vairuotojų blaivumą. Nustatyta 116 neblaivių vairuotojų.

Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 62 vairuotojams, vidutinis – 40-čiai ir sunkus girtumo laipsnis – 14-kai. 79 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. 

Daugiausia neblaivių vairuotojų įkliuvo Kauno apskrityje – 26, Vilniaus – 25, Klaipėdos – 20 ir Panevėžio apskrityje – 10. 

Sunkiai apgirtusių vairuotojų taip pat daugiausia nustatyta Kauno apskrityje – 6, praneša Policijos departamentas.

Keturi vairuotojai buvo patikrinti, įtarus, kad jie gali būti apsvaigę nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų. Nustatyti du tokie vairuotojai (Klaipėdos ir Šiaulių apskrityse).

Savaitgalį, pirminiais duomenimis, dėl neblaivių vairuotojų kaltės neįvyko nė vieno eismo įvykio, kuriame būtų nukentėję žmonės.


Šiame straipsnyje: Girtumasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

haris

haris portretas
Kad ir kiek juos betikrintų,o jie visvien kaip girti,taip girti.Praktiškai beveik kiekvienas vairuoja truktelėjęs svaigalų.Negana to,jau ir policija girti vairuoja.Vieni ''prasprūsta''-kitus pagauna.idomi statistika,visi žino,kad girtam vairuot draudžiama,nepaisant to-vistiek geria,nors tu jiems virvę ant sprando dėk.Kas čia per atrakcija vairuot girtam-neįkandu,matomai esu durnas,na ne kitaip????????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių