Kaune muitininkai krėtė kontrabandinių prekių slėptuves

Muitinės kriminalinės tarnybos pareigūnai antradienį Kaune krėtė vietas, kur įtarė nelegaliai sandėliuojant akcizines prekes.

Vienas tokių sandėlių aptiktas Islandijos plento garažų masyve, kitas rastas Amalių rajono sodų bendrijos name.

Anot muitininkų pranešimo, tikra kontrabandininkų „pjūtis“ tos pat dienos vakarą surengta ir Kybartų kelio poste. Ten vieni po kito sulaikyti septyni automobiliai, kiekviename kurių įvairiose vietose slėpti nelegalūs rūkalai.

Iš viso tądien pradėti du ikiteisminiai tyrimai, surašyti septyni administracinės teisės pažeidimo protokolai. Sulaikyta 278 tūkst. litų vertės kontrabandinių cigarečių, galimai falsifikuoto alkoholio, spirito, nelegalaus dyzelino.

Kauno Islandijos plento garažų masyve esančiam kauniečio R.S. garaže ir greta buvusiame automobilyje pareigūnai aptiko nelegalaus dyzelino, spirito ir kontrabandinių cigarečių sandėlį. Ten rasta 6390 pakelių kontrabandinių cigarečių už 48 tūkst. litų, 25 plastikiniai buteliai su, įtariama, spiritu, iš viso 125 litrai. Taip pat – 0,7 l talpos 51 butelis galbūt falsifikuotos degtinės „Kabančik vodka“ ir apie 600 litrų rausvos spalvos skysčio, turinčio dyzelino kvapą.

Antra krata apie 16 val. atlikta viename iš Kauno Amalių sodų bendrijos namų. Čia rasta apie 20 dėžių kontrabandinių rūkalų su rusiškomis ir baltarusiškomis banderolėmis. Cigaretės buvo išslapstytos visame name – pareigūnai jų aptiko palėpėje, traukė iš spintų, pufų, rūkalų buvo prikimštas net veikiantis šaldytuvas.

Iš viso name rasta 73 tūkst. litų vertės nelegalių cigarečių.


Šiame straipsnyje: muitinėmuitininkaikontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
O kai fur0mis veza, nieks neranda...

Svečias

Svečias portretas
pakrėstų Zuikinę ne tiek visko rastų.

H.K.

H.K. portretas
Keistai dziugu, gal naujas vadovas atejo, kad toks stropumas pareigunu atsirado....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių