Kaune apšaudyti daugiabučio langai, šaulys dar nepagautas

Kauno teisėsaugininkai aiškinasi, kas ir dėl ko vėlų šeštadienio vakarą apšaudė vieno Partizanų gatvės daugiabučio trečiojo aukšto langus.

Nusikaltimas įvykdytas šeštadienį, apie 22.30 val. Paslaptingas šaulys nusitaikė į kelis Partizanų gatvės 27G numeriu pažymėto daugiabučio langus. Netrukus į policiją viena po kitos kreipėsi dvi minėto namo gyventojos.

46 metų amžiaus moteris pranešė išgirdusi garsą, panašų į sprogimą. Tą pačią akimirką pasigirdo stiklo dūžis. Miegamajame kambaryje balkono durų dvigubame stiklo pakete žiojėjo nedidelė skylė. Atvykę policijos pareigūnai kambario lubose aptiko įbrėžimą, kurį galėjo palikti kulka. Ji netrukus buvo surasta besivoliojanti ant grindų.

Netrukus teisėsaugininkai jau beldėsi į gretimo buto duris, kur juos iškvietė 33 metų gyventoja. Čia kulka pataikė į vaikų kambario plastikinio lango rėmą. Pareigūnai ištraukė į kulką panašų metalo gumulėlį. Beveik nėra abejonių, kad tai buvo iš to paties ginklo paleista kulka.

Laimė, nė vienu atveju apšaudytų butų gyventojai nenukentėjo. Kol kas neaišku, dėl ko šaulys nusitaikė būtent į trečiojo aukšto langus. Ten gyvenantys kauniečiai teigė piktavalių priešų neturintys.

Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo. Įtariamasis kol kas nesulaikytas. Ekspertai tiria, kokio kalibro ginklu buvo šaudyta. Kol kas tik spėliojama, kad tai galėjęs būti savigynai išduotas pistoletas, tačiau šios pirminės versijos plačiau teisėsaugininkai dar nekomentuoja.


Šiame straipsnyje: apšaudėšūviaikulka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių