Kaukėti plėšikai užpuolė lentpjūvės savininką ir jo šeimą

Vėlų ketvirtadienio vakarą Marijampolės savivaldybėje užpultas lentpjūvės šeimininkas. Vėliau kaukėti plėšikai įsiveržė į jo namus ir sumušė šeimos narius.

Apie 22 val. Daugirdų kaime prie V.A., gimusio 1965 metais, priklausančios lentpjūvės penki kaukėti asmenys užpuolė šeimininką. Plėšikai, reikalaudami pasakyti, kur verslininkas laiko pinigus, jį mušė rankomis ir metalinėmis lazdomis, pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vėliau vyrui lipnia juosta surištos rankos ir kojos, užklijuotos akys ir burna. Toks jis nuvežtas į namus tame pačiame kaime.

Įsiveržę į namą užpuolikai sumušė ten buvusią Z.A., gimusią 1965 metais. Moteriai metaline lazda trenkė į kojas, taip pat reikalavo pasakyti, kur laikomi pinigai bei juos atiduoti. Z.A. ir jos dukra G.A., gimusi 1999 metais, buvo surištos, joms užklijuotos burnos bei akys.

Nusikaltėliai pagrobė namuose laikytus 6 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalius

Dalius portretas
Mūsų kaime ..... Žiauru..

Goda

Goda portretas
Siaubas....

Faras

Faras portretas
po viena nevaiksto ir dar prisidenge kaukemis. Verslininkai tures ieskoti kalasnikovu, nes paprastas p. mazai ka pades. Ar ne laikas burtis i savisaugos burius?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių