Kaltų dėl tragedijos Dituvoje ieškos tarp pareigūnų

Klaipėdos apskrities policijos komisariate trečiadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas, siekiant išsiaiškinti, kas iš pareigūnų netinkamai atliko pareigą.

Vasario 11-osios vakare policijos pagalbos prašiusi moteris pareigūnų nesulaukė. Ne vienerius metus prieš ją smurtavęs sutuoktinis tą vakarą ją nužudė. Paaiškėjus, kad moteris kvietėsi pagalbos, policijoje buvo pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Tačiau, kai paaiškėjo, jog tarp Vyriausiojo policijos komisariato operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų bei Klaipėdos rajono patrulių liudijimo esama prieštaravimų, nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą. Kol kas įtariamieji neįvardijami. Ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai ketina surengti kolegų akistatas, o jeigu reikės, patikrins juos ir melo detektoriumi.

„Mūsų tikslas yra išsiaiškinti, ar pareigūnai tinkamai atliko tarnybinę pareigą. Apgailestaujame dėl to, kas įvyko ir reiškiame gilią užuojautą žuvusiosios artimiesiems“, - teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Benonas Ivanauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Isaiskes, kad policija nevirsijo savo igaliojimu.... :)))

ingrida

ingrida portretas
Visiems aišku,išskyrus pačius policininkus.Juk moteris ne duonos prašė o pagalbos,bet deja ,ji nebuvo laiku suteikta.

nuomonė

nuomonė portretas
Kaltų tarp pareigūnų neras. Bus kaltos kaip visada aplinkybės....
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių