Įtariamieji telšiškio nužudymu sulaikyti Kauno stotyje (papildyta)

36 metų Ramūno R. nužudymą tiriantys pareigūnai surado jo galvą. Ji rasta antradienį vakare po kelias paras trukusių paieškų.

Pareigūnai galvą aptiko užkastą žemėje Plungės rajone.

Spalio 9-ąją pradingusio telšiškio kūną be galvos praėjusį šeštadienį rado miške prie Germanto ežero, Džiuginėnų kaimo teritorijoje, grybavusi moteris.

Antradienį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo kameroje pasikorė Albertas S., kuris buvo vienas įtariamųjų šioje nužudymo byloje.

Dėl nužudymo buvo suimti keturi asmenys, vienas jų – Albertas S. Du vyrai suimti mėnesiui, o moteris – dešimčiai parų. Dar viena moteris sulaikyta.

Tris įtariamuosius pareigūnai sulaikė Kauno autobusų stotyje. Manoma, kad jie ketino slapstytis.

Anot Šiaulių prokuratūros atstovo spaudai Martyno Povilaičio, nužudymo motyvai kol kas neatskleidžiami. Trečiadienį per spaudos konferenciją tik pranešta, kad visi sulaikytieji ir nužudytasis buvo pažįstami tarpusavyje.

 

 

 


Šiame straipsnyje: nužudymasgalva

NAUJAUSI KOMENTARAI

oi

oi  portretas
kaip reikia Lietuvoj mirties bausmes tai faktas.Neisivaizduoju kokiu zmogumi reikia buti,kad ryztis tokiam sadizmui

to oi

to oi portretas
Pritariu tau 200% kad reikia grazinti mirties bausme.Kiek tokiu antzmogiu turime islaikyti kalejimuose ir kiek dar ju atsiras.Reikia atsikratyti tokiomis atmatomis laikantis principo,akis uz aki.

.

. portretas
padalins ant visu ir pasedes visi po pora metu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių