Išžaginimu įtariamam danui teismas neleido bendrauti su žmona

Išžaginimu ir seksualiniu prievartavimu įtariamas, šiuo metu suimtas Danijos pilietis Bjarke Gallas Bernaras Schultzas (Bjarkė Galas Bernaras Šulcas) negalės bendrauti su savo šeimos nariais.

Taip antradienį nusprendė Vilniaus apygardos teismas (VAT), atmetęs įtariamojo ir jo sutuoktinės skundus dėl rugpjūčio 13 dieną priimtų Vilniaus miesto 3-iojo apylinkės teismo nutarčių.

Šiomis nutartimis B.G.B.Schultzui neišduotas daugkartinis leidimas matytis su šeimos nariais, o jo sutuoktinei Galinai ir sūnui neleista su Danijos piliečiu pasimatyti.

VAT nuomone, leidimai matytis negali būti išduoti, nes baudžiamasis procesas dėl Danijos piliečio nėra pasibaigęs ir sutuoktiniai dar neapklausti teisme.

Ši VAT nutartis yra galutinė ir neskundžiama.

Skandinavų verslo centro 46 metų vadovo B.G.B.Schultzas byla nusikaltimų žmogaus laisvei jau perduota nagrinėti Vilniaus miesto 3-iajam apylinkės teismui, pranešė naujienų portalas delfi.lt.

Danijos pilietis B.G.B.Schultzas pagarsėjo, kai žiniasklaidoje pasirodė informacija, esą jis gegužės pabaigoje beveik parą Vilniaus centre esančiame bute kalino vilnietę studentę.

Nukentėjusioji pareigūnams teigė, kad užsienietis ją mušė ir išprievartavo. Vėliau pasirodė pranešimų esą nuo jo nukentėjo ir daugiau merginų.


Šiame straipsnyje: danas prievartautojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių