Išrinktas Telšių apskrities policijos vadas

Vakar  buvo išrinktas Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas, šiuo metu paskelbtos dar trys  atrankos į Vilniaus, Klaipėdos ir Marijampolės apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų viršininkų pareigas.

Policijos vadovai keičiami,  nuo spalio 1 d. policijoje pradėjus įgyvendinti struktūros pokyčius. Buvo nuspręsta, kad Lietuvos apskričių veiklą reguliuos kiekvieno vyriausiojo policijos komisariato vadovas. Iki tol Lietuvoje buvo 59 komisariatai, o patvirtinus naują struktūrą liko tik 10.

Policijos departamentas pranešė, kad antradienį vyko Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko rinkimai. Iš šešių kandidatų laimėtoju buvo paskelbtas vyresnysis komisaras Alfonsas Motuzas, prieš tai vadovavęs Mažeikių rajono policijos komisariatui.

38-erių metų pareigūnas, kilęs iš akmenės, yra baigęs Lietuvos teisės universitetą. Vyras vedęs, augina du vaikus. Alfonsas Motuzas daug kartų skatintas vienkartinėmis piniginėmis išmokomis, padėkomis, apdovanotas 2-ojo laipsnio atminimo ženklu „Tėvynės labui".   
 
Šiandien Policijos departamentas paskelbė dar tris atrankas į Vilniaus, Klaipėdos ir Marijampolės apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų viršininkų pareigas.

Asmenys, pageidaujantys dalyvauti konkursuose, dokumentus turi pateikti iki lapkričio 11 d.  Policijos departamentui prie VRM (Saltoniškių g. 19, 811 kab., LT-08105 Vilnius).

Be to, iki lapkričio 4 d. dar galima pateikti prašymus dalyvauti atrankose į Kauno, Šiaulių, Alytaus ir Utenos apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų viršininkų pareigas.


Šiame straipsnyje: policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių