Išprievartavęs ir nužudęs draugę, vyras su lavonu gyveno dar pusmetį

Britas Devonas Eppsas nustebino net visko mačiusius policijos pareigūnus. Vyras nužudė savo draugę ir dar pusę metų gyveno su pūvančiu jos lavonu, rašo dailymail.co.uk.

D. Eppsas galbūt būtų gyvenęs su yrančiu draugės lavonu, jeigu jo būtų neaptikęs pastato, kuriame pora gyveno, prižiūrėtojas. 35 metų Veronicos Jones kūnas buto vonioje gulėjo daugiau nei pusę metų.

Merginos paieška buvo paskelbta visą tą laiką. Policijos pareigūnai negali paaiškinti, kodėl nebuvo patikrintas D. Eppso butas, nors V. Jones buvo dingusi tokį ilgą laiką.

D. Eppsui psichiatrai pripažino rimtų asmenybės sutrikimų. Psichiatrams buvo žinoma ir V. Jones. Jai buvo atimta jo sūnaus globa.

„Visi ėmėme jaudintis tada, kai Veronica staiga nebeateidavo aplankyti savo sūnaus, nebebendravo su draugais ir šeimos nariais. Supratau, kad kažkas ne taip. Mano sesė tikrai nenusipelnė tokios mirties“, - kalbėjo aukos brolis.

Trečiadienį D. Eppsas buvo pripažintas kaltu dėl savo mylimosios išprievartavimo ir žiauraus nužudymo. Netrukus vyrui turėtų būti paskirta ir bausmė. Dabar vyrui tikrinama psichikos būklė. Medikai bandys nustatyti, ar žudydamas ir slėpdamas V. Jones lavoną, vyras suprato savo veiksmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių