I.Jurgelevičiūtė neprisipažįsta vogusi

Vagystėmis iš TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių įtariama Irma Jurgelevičiūtė neigia ėmusi policijos pažymėtus pinigus bei tuštinusi kolegų šokėjų rankines.

„Ne“, - trumpai atsakė I.Jurgelevičiūtė, laidos „Prieš srovę“ kūrėjų paklausta, ar prisipažįsta vogusi. Tačiau kodėl vagystėmis buvo apkaltinta ji, o ne kuris kitas projekto dalyvis, I.Jurgelevičiūtė paaiškinti nesugebėjo. „Nežinau“, - tepratarė ji.

Dvi naktis sostinėje areštinės praleidusi, tačiau teismo į laisvę paleista, dainininkė tas dvi paras už grotų sako prisimenanti su siaubu. „Gulėjau visą laiką ir meldžiausi... Gulėjau galvą pakišusi po pagalve, buvo labai baisu, baisi aplinka, šviesos nėra, ant lango grotos, baisu. Meldžiausi, kad nepalūžčiau, kad atlaikyčiau visą tai“, - sunkiai žodžius rinko I.Jurgelevičiūtė.

Anot jos, ji neiškart suprato, kas vyksta, kai dar nesibaigus laidos filmavimui prie jos priėjo pareigūnai ir, parodę pažymėjimus, liepė rengtis ir vykti su jais. Tik po to, anot jos, ji teigia sužinojusi kuo yra kaltinama ir savo kaltę neigia iki šiol.

„Niekada nesu nei patyrusi, nei buvusi tokioje situacijoje, negaliu palyginti“, - savo dabartinę būseną laidos kūrėjams bandė apibūdinti žurnalistų dėmesio visą savaitę vengianti I.Jurgelevičiūtė. „Kaip ten sakoma, Dievas siunčia išbandymus, atlaikysime“, - vilties nepraranda dainininkė.

TV3 laidos „Žiūrim, ką turim“ kalbinta žymi Lietuvos būrėja Vaiva Budraitytė nėra tokia optimistiška. Anot jos I.Jurgelevičiūtei bus ypač sunkūs 20 ateinančių mėnesių, ypač ši istorija atsilieps jos dvasinei būsenai, todėl būrėja prašo dainininkės draugų ir artimųjų surasti moteriai gerą psichologą. „Su kerjera jai labai blogai rodo“,- pranašauja Vaiva.

Anot šios būrėjos, I.Jurgelevičiūtė tikrai turi nemažų problemų dėl pinigų, gali būti, kad ir išleidžia juos netinkamai. „Jos aplinkoje labai daug nusikaltėlių, ji su jais susitapatina“, - priežastis vardino būrėja, pabrėžusi, kad tokias moteris, kaip Irma reikia saugoti nuo tokios aplinkos.

Kaip baigsis ši istorija? V.Budraitytė įsitikinusi, kad gerai, daug geriau nei tikisi pati I.Jurgelevičiūtę. Ir didžiausias indėlis į  laimingą šios istorijos pabaigą bus Irmos advokato.     


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių