Į galvą tėvą nušovęs vilnietis pasidavė policijai

Sekmadienį vėlai vakare sostinėje įvykdyta kraupi žmogžudystė. Naujininkuose sūnus į galvą nušovė pensininką tėvą.

Apie žmogžudystę sekmadienį 22.45 val. sostinės specialiosioms tarnyboms pranešė pats įtariamasis. Jis paskambino telefonu ir pasakė, kad bute Brolių gatvėje nušovė savo tėvą.

Atskubėję patruliai nurodytame bute rado sūnų ir į galvą nušautą 78-erių metų vyriškį. Atskubėję medikai nustatė, kad vyriškis miręs.

53-ejų metų įtariamąjį policija sulaikė ir išvežė apklausti. Nusikaltimo motyvas kol kas nežinomas.

Apie trečią valandą ryto, kai nusikaltimo vietą apžiūrėjo kriminalistai ir ekspertai, nužudytojo kūnas išvežtas į lavoninę.

Trečio aukšto gyventojai Diena.lt žurnalistui sakė šūvio negirdėję. Kaimynai net nežinojo, kas nutiko jų laiptinėje. Anot jų, bute, kur įvyko tragedija, gyveno tvarkinga šeima.

Iš kokio ginklo paleistas šūvis, nustato ekspertai. Policijos pareigūnai bute rado mažiausiai tris medžioklinius šautuvus. Įtariama, kad vyriškis nušautas iš teisėtai laikomo pistoleto.

Policija pranešė, kad  nužudytas 78-erių metų vyriškis.

Sulaikytas 53-ejų metų sūnus buvo neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumas – 1,82 prom. alkoholio. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Policija rado 9 mm pistoletą PM, iš kurio, kaip spėjama, nušautas pensininkas.

Į areštinę taip pat uždaryta bute buvusi 48-erių metų moteris. Jai nustatytas vidutinis girtumas – 2,47 prom. alkoholio.


Šiame straipsnyje: nužudymasnušovė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių