Henrikui Daktarui Lukiškių kameroje šalta

Penktadienį Vilniaus Visuomenės sveikatos centro (VSC) darbuotojai gavo H.Daktaro laišką, su lipnia musių gaudymo juosta, aplipusia musėmis. Taip H.Daktaras siekė įrodyti, kad jo kameroje higienos sąlygos yra pasibaisėtinos.

„Iš kelių musių išpūtė didžiulį dramblį“, – taip apie sutuoktinio laišką Visuomenės sveikatos centrui pasakė Ramutė Daktarienė.

Kaunietė pirmadienį atvyko Klaipėdos apygardos teismą, kur teisiamas Henrikas Daktaras ir jo suburtam nusikalstamam susivienijimui priskiriami vyrai.

Klausinėjama apie vyro laišką Visuomenės sveikatos centrui, moteris pasakojo daugybę kartų iš jo girdėjusi, kad ir žiemą, ir vasarą Lukiškių kalėjimo kameroje, kur H.Daktaras kalinamas, oro temperatūra nepakyla aukščiau 14 laipsnių šilumos.

„Naktimis iš kanalizacijos lenda musės, kurios tupia ant maisto ir veido ir gali užkrėsti. Jokios sanitarijos. Jis tiesiog skundėsi esama padėtimi, o sveikatos centras išpūtė burbulą“, – kalbėjo R.Daktarienė.

Penktadienį Vilniaus visuomenės sveikatos centras gavo laišką, ant kurio buvo nurodytas siuntėjas – H.Daktaras.

„Esmė ta, kad H.Daktaro kameros higienos sąlygos yra tokios baisios, kad po eilės skundų Vilniaus visuomenes sveikatos centrui galiausiai buvo nusiųsti įrodymai: lipni juosta su prilipusiomis musėmis“, – buvo paskelbta H.Daktaro profilyje „Facebook“ tinkle, kurį administruoja jo žmona Ramutė Daktarienė.


Šiame straipsnyje: Henrikas DaktarasDaktarų byla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilius

Vilius portretas
Daktaras nei už ką nemoka, o aš moku ir pas mane namuose vos 15 laipsnių. Tai ką norėt jam, jeigu gyvena našarum.

As

As portretas
Ka norėjo ta ir turi, tai ka jis dar nori 5 žvaigždučių viešbičio?

negailestingas

negailestingas portretas
Ko cia jis skundziasi.Jam ir 14 laipsniu dar perdaug,blemba,jam reikia tokia temperatura nustatyt,kad naktimis neuzmigtu,drebetu,kad kokias galunes apsaltu.Ko cia jo gailet,tai ne zmogus o banditas.Tegu supranta kad atpildas ateina.Buvo erelis-dabar niekas,eilinis zekas,juo ir liks,kol atiduos galus.Negailet tokio,tegu ir muses apsika jo maista ir ji pati.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių