Gražuole Džesika apsimetinėjęs šiaulietis reketavo draugą

Meilė yra akla - įrodė 18-metis šiaulietis, pametęs galvą dėl internetinės draugės ir dosniai aukojęs į bėdą pakliuvusiai gražuolei Džesikai.

Kaip vėliau paaiškėjo, ši mergina net neegzistavo, ja apsimetinėjo ir pinigų prašinėjo 21 metų šiaulietis. Jį Šiaulių miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė šių metų kovo 17 d., kai atėjo į susitikimą pasiimti dar vienos pinigų sumos.

Ši meilės istorija prasidėjo prieš metus. Tuomet dar 17-metis E.G., šiuo metu gyvenantis Anglijoje, internetu susipažino su mergina, vardu Džesika. Virtualios draugės nuotrauka jam paliko labai simpatiškos merginos įspūdį.

Kuris netrukus, pradėjus bendrauti, virto į beprotišką, kurčią ir aklą meilę.

Pernai vasarą mergina pradėjo iš internetinio draugo prašyti pinigų įvairiems reikalams. Jis jos norus tenkindavo ir neįtardamas nieko blogo pinigus pervesdavo į savo pažįstamo, 21 metų A.Č. sąskaitą, kuris jaunesnį draugą ir supažindino su tariamą Džesika.

Kuo toliau, tuo merginos apetitas augo - kuklumu nepasižyminti Džesika pinigų prašė vis daugiau ir vis didesnėmis sumomis.

E.G. ir toliau vykdė jos norus bei pervedinėjo pinigus į A.Č. sąskaitą. Manoma, kad taip jaunas sukčius iš įsimylėjusio vaikino išviliojo apie 1000 Anglijos svarų sterlingų (apie 3846 litų).

Neaišku kuo visa ši istorija būtų pasibaigusi, bet kai Džesika užsiprašė 4700 JAV dolerių (beveik 12 tūkst. litų), virtaulia meile susidomėjo E.G. artimieji. Nors mergina įrodinėjo, kad jai šių pinigų reikia sveikatos draudimui apmokėti, nes ji, E.G. tėvai taip ir nesuprato, esą atsidūrė ligoninėje ar kalėjime.

Į Lietuvą atvykęs E.G. brolis apie galimą turto prievartavimo atvejį pranešė policijai. Buvo pradėtas tyrimas.

Pinigų perdavimams tarpininkaujančiam A.Č. paskambinusi policijos pareigūnė apsimetė esanti E.G. draugė, kuri atvežė pinigus Džesikai. Susitikimas buvo paskirtas viename miesto pietiniame mikrorajone, kur A.Č. ir buvo sulaikytas.

Uždarytas į areštinę 21 metų šiaulietis prisipažino, kad jokios Džesikos niekada nebuvo - jis pats bendraudavo su E.G. internetu ir viliodavo iš įsimylėjusio vaikino pinigus.

Sukčiui pareikšti įtarimai dėl turto prievartavimo. Teismas A.Č. leido suimti dešimčiai parų.


Šiame straipsnyje: sukčiusapsimetinėjo mergina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių