Grasinta susprogdinti teismus Vilniuje ir Šiauliuose

Ketvirtadienio rytą pagarsinta susprogdinti Lietuvus vyriausiąjį administracinį teismą (LVAT) Vilniuje ir Šiaulių apygardos administracinį teismą.

Grasinančio skambučio apie LVAT tariamai padėtą bombą, sulaukta tik darbuotojams pradėjus rinktis į darbą. Šį kartą skambinta ne į policiją, o į patį teismą. Pasak LVAT darbuotojų, jiems grasino vyras.

Apie skambutį teismo darbuotojai informavo specialiąsias tarnybas. Atvykę pareigūnai aptvėrė visą pastatą, liepė iš jo išeiti visiems darbuotojams.

Kaip informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, bombos teismo rūmuose pareigūnai nerado, apie 10.40 val. į pastatą įleisti teismo darbuotojai ir interesantai.

Panašaus skambučio ketvirtadienio rytą sulaukė ir Šiaulių apygardos administracinio teismo darbuotojai. Tai, kad šiuos skambučius skiria vos pora minučių, įtariama, kad skambino vienas ir tas pats asmuo.

Gali būti, kad grasintojas yra vienas iš teismų “klientų”. Nubaustas Šiaulių administracinio teismo ir neradęs “teisybės” Lietuvos vyriausiajame administraciniame teisme, vyras, matyt, nutarė taip atkeršyti.


Šiame straipsnyje: teismasspogmenys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių