Girtų vairuotojų pasiūlymai: nuo 400 iki 10 litų

Vairuotojas, kuriam nustatytas  4,87 promilių girtumas pareigūnams siūlė 400 litų, o 1,81 promilę įpūtęs vairuotojas bandė atsipirkti 10 litų kyšiu.

Nei vienu, nei kitu pareigūnai nesusigundė. Neblaivūs vairuotojai buvo sulaikyti ir uždaryti į laikino sulaikymo kamerą.

Kaip pranešė policijos departamentas, mirtinai girtas vairuotojas buvo sulaikytas apie 12.05 val. Rietavo savivaldybėje, Dobstų kaime. Patikrinimui sustabdę 30-mečio A.E. vairuojamą automobilį, pareigūnams nekilo jokių abejonių – vairuotojas girtas. Tačiau jie labai nustebo, kai alkoholio matuoklis parodė, jog šio žmogaus organizame rasta net 4,87 promilės alkoholio.

Girtutėlis vairuotojas dar pabandė susitarti, jis Rietavo policijos komisariato pareigūnams pasiūlė 400 litų kyšį, tačiau pareigūnai pinigais nesusigundė.

Ne toks dosnus buvo pirmadienio naktį Kupiškio rajone sulaikytas 32 metų G.D.

Jo automobilis buvo sustabdytas 2.30 val. Kupiškio rajone, kelio Daugpilis-Rokiškis-Panevėžys 79-ame kilometre, ties Skverbų kaimu.

Neblaivus vairavęs (1,81 promilės alkoholio) ir savo automobilį apgadinęs vairuotojas taip pat pasisiūlė paleidžiamas ir už šią „paslaugą“ Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnams ištiesė 10 litų.


Šiame straipsnyje: neblaivūs vairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių