Girti tėvai miegodami negyvai suspaudė savo kūdikį

Didžiojoje Britanijoje girti miegoti nuėję tėvai negyvai suspaudė su jais lovoje gulėjusį 1,5 metukų vaikelį, rašo dailymail.co.uk.

Vyras ir žmona, kurių pavardės yra neatskleidžiamos, jau buvo įspėti, kad miegoti lovoje su tarp jų paguldytų kūdikiu yra labai pavojinga.

Vaikelis, kurį pareigūnai įvardina tiesiog „W“ gimė 2011 m. gegužę. Jis buvo visiškai sveikas.

Paaiškėjo, kad motina, dar po gimdymo gulėjusi ligoninėje, mėgo miegoti vienoje lovoje su vaiku, nepaisant ligoninės personalo įspėjimų. Dabar savo vaikelį nužudžiusi motina lieja ašaras ir teisinosi, kad pati nesupranta, kodėl nepaisė pastabų.

Vieną naktį ji atsibudo ir suprato, kad vaikelis nekvėpuoja. Buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, tačiau kūdikiui padėti jau buvo per vėlu. Nelaimės naktį abu tėvai buvo girti.

Pradėtas tyrimas dėl netyčinės žmogžudystės, nes abu tėvai buvo gerai žinomi teisėsaugai. Buvo net svarstoma atimti vaiko globą, tačiau tuo metu šeima buvo tik stebima vaikų apsaugos inspektorių.

Pareigūnų teigimu, ši nelaimė nėra išskirtinė. Tai, kad tėvai miegodami prispaudžia ir numarina savo mažylius, pasitaiko gana dažnai. Todėl tėvai visada įspėjami neguldyti vaikelio šalia arba tarpe tarp jų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Realybė skaudi, bet ką mes galime padaryti?

xm

xm portretas
megoti su kudikiu pavoinga?? kiekvienas psixologas ir zindimo konsultantas pasakis kad miegoti su kudikiu yra labai gerai ir sveika. kitas dalikas kad pavoinga prisigerti prie vaiku! kiek reikejo isgerti kad pus 2 metu vaika prazuditi? cia jau ne 2 mes vaikas kuris nieko ne gali. vaikas 1.5 metu ir atsibus ir verks ir pasakis kas jam nepatinka. netikiu kad vaikas mire neticia. cia arba zmogzudiste arba vaikas mire del savijautos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių