George'as Michaelas apkaltintas narkotikų laikymu

Britų dainininkui George'ui Michaelui po liepos pradžioje įvykusios automobilio avarijos ketvirtadienį buvo pareikšti kaltinimai dėl marihuanos laikymo ir vairavimo apsvaigus.

47-erių metų atlikėjas, kuris dėl vadinamojo rekreacinio narkotikų vartojimo ne kartą turėjo reikalų su teisėsauga, buvo paleistas už užstatą ir rugpjūčio 24 dieną turės stoti prieš Londono Haiberio rajono teismą.

George'ui Michaelui pareikšti kaltinimai susiję su liepą įvykusiu incidentu, kai dainininko vairuojamas automobilis rėžėsi į pastatą šiaurinėje Londono dalyje.

George'as Michaelas išgarsėjo su grupe Wham!, o vėliau sėkmingai tęsė savo solinę karjerą.

2007 metais dainininkui buvo uždrausta dvejus metus sėsti prie vairo ir skirta 100 valandų viešųjų darbų, kai jis prisipažino, jog vairavo automobilį apsvaigęs nuo narkotikų.

2008 metais policija vėl suėmė George'ą Michaelą už narkotikų laikymą, apklausė jį nuovadoje, įspėjo ir paleido. Tuomet dainininkas atsiprašė savo gerbėjų, žadėdamas "pasitaisyti".

"Grammy" laureatas George'as Michaelas, išgarsėjęs tokiais hitais kaip "Careless Whisper" ir "Faith", yra pardavęs apie 100 mln. solinių albumų.


Šiame straipsnyje: George'as Michaelasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių