Gelbėtojai gynėsi nuo savižudžio

Nuo tilto nušokęs ir iš banguotos jūros ištrauktas kretingiškis vakar užpuolė ir iškoneveikė gelbėtoją. Medikų nenorėjęs laukti vyras bandė pabėgti iššokdamas per balkoną.

Po vidurdienio Palangos pietiniame gelbėjimo poste, esančiame netoli tilto, budėjusi gelbėtoja pastebėjo, jog skęsta žmogus. Apie tai ji informavo centrinę gelbėjimo stotį. Jūroje vandens motociklu patruliavęs jos vadovas Jonas Pirožnikas aptiko tilto polius apsikabinusį vyrą, kuris jau buvo gavęs ne vieną gurkšnį vandens.

J.Pirožnikas parplukdė skendusįjį į krantą. Nuvežtam į centrinę gelbėjimo stotį ir atgaivintam vaikinui gelbėtojai iškvietė medikus, kad šie apžiūrėtų, ar skendusiojo gyvybei negresia pavojus.

Paprašytas palaukti vaikinas įtūžo: „Ko čia mane laikote. Aš jums jau pasakiau ačiū, kad išgelbėjote. Ko jūs dar norite?" - šaukė vyras, griežtai atsisakęs gelbėtojams prisistatyti.

Apstumdęs ir iškoneveikęs gelbėtoją vyras bandė pasprukti iš gelbėjimo stoties - užlipęs į antrą pastato aukštą norėjo iššokti per balkoną, bet buvo sustabdytas.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai išsivežė įsiaudrinusį vaikiną, vilkintį tik trumpikėmis, į komisariatą.

Nuo agresyviai nusiteikusio poilsiautojo kliuvo ir pareigūnams. Vaikinas juos taip pat iškoneveikė.

Policijos pareigūnai nustatė, jog gelbėtoją užpuolė 26 metų kretingiškis Aldas Budrevičius.

Gelbėtojų teigimu, vaikinas buvo neblaivus - nuo jo sklido alkoholio kvapas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių