Gaisruose — trys nukentėjusieji

Praėjusią parą Lietuvoje kilo 76 gaisrai, kuriuose buvo traumuoti 3 žmonės.

Vakar ryte iš Radviliškio ligoninės buvo gautas pranešimas, kad paguldytas 25 metų vaikinas su kairės rankos plaštakos, dilbio ir kaklo nudegimais. Pasak nukentėjusiojo, kūnas nudegė per gaisrą, kilusį Radviliškyje, Mažvydo gatvėje, sprogus deguonies balionui. Popiet iš policijos komisariato buvo pranešta, kad į Radviliškio ligoninės chirurgijos skyrių paguldytas dar vienas nukentėjęs - 32 metų vyras. Jis apdegė dešinės rankos plaštaką irgi tame pačiame gaisre sprogus deguonies balionui. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Dar vienas žmogus nukentėjo vakar popiet Varėnos rajono Mikniūnų kaime, kur užsidegė traktoriaus priekaba su šienu. Jį vairavęs 31 metų vyras apdegė rankas. Per gaisrą aprūko traktorius ,,Belarus" ir priekaba, sudegė šienas. Gaisro priežastys aiškinamos.

Vakar naktį Kaune, Pikulo gatvėje, užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė namo mansarda ir stogas, vandeniu buvo sulietas pirmas pastato aukštas ir rūsys. Nuo ugnies pavyko apsaugoti prie degančio pastato priblokuotą kitą tokį pat namą. Įvykis tiriamas.

Gyvenamasis namas vakar degė ir Rietavo miestelyje, Vatušių gatvėje. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, ugnis jau plaikstėsi virš namo stogo. Gaisro metu apdegė namo stogas, išdegė mansarda, vandeniu sulietas pirmas aukštas.

Dar vienas gyvenamasis namas vakar vakare užsidegė Lazdijų rajono Mankūnėlių kaime. Čia gaisras kilo dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų. Per gaisrą sudegė pastato stogas, dalis namo ir čia buvę daiktai. Ištiktai šoko namo šeimininkei prireikė medikų pagalbos.

Kretingos rajono Darbėnų miestelyje šiąnakt vienas po kito užsiliepsnojo net 5 ūkiniai pastatai ir apleisti kultūros namai. Atskubėjusiems ugniagesiams nepavyko išgelbėti šio įsiliepsnojusio medinio pastato. Kitų pastatų apdegė stogai, sienos ir vidus. Gyventojų nuomone, visi pastatai buvo padegti. Policija pradėjo tyrimą ir sulaikė 3 įtariamuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių