Gaisruose sudegė gyvūnai

Per praėjusią parą šalyje užgesinti 48 gaisrai. Viename iš jų buvo traumuotas žmogus, kitame - sudegė gyvūnai.

Ketvirtadienį gaisras kilo Molėtų rajone, Piešiškių kaime esančiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis namas buvo sugriuvęs. Viename kampe dar degė sienojai. Laimė, ugniagesiai spėjo išnešti į lauką ir perduoti medikams nuo dujų pliūpsnio stipriai apdegusį 44 metų namo šeimininką. Gaisras įsiplieskė iš buitinio dujų baliono nutekėjus dujoms.

Tą pačią dieną Klaipėdos rajone, Ližių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau buvo bebaigiąs sudegti. Nuo jo jau buvo užsiliepsnojęs ir gyvenamojo namo stogas. Per gaisrą sudegė medinis tvartas, daržinė ir apie 10 tonų šieno. Liepsnose žuvo triušiai ir kiaulė, sudegė gyvenamojo namo stogas, apdegė perdengimas, sienos, sudegė viduje buvęs turtas. Nuostoliai tikslinami.

Ketvirtadienį gaisras kilo sostinėje, Baltajame skersgatvyje esančiame apleistame pastate. Gaisro metu apdegė dalis pastato stogo, išdegė patalpa ir joje buvusios šiukšlės. Įvykis tiriamas.

Šilutės rajone, Menklaukių kaime, užsiliepsnojo 3 traktoriaus traukiamos ir šieno prikrautos priekabos. Per gaisrą sudegė visų priekabų padangos, apdegė dviejų medinių priekabų kėbulai, sudegė apie 4 tonos šieno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių