Gaisruose pleškėjo ir automobiliai

Vakarykštėje įvykių suvestinėje yra įrašyti 39 gaisrai, kuriuos atliko Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Ugnis vakar traumavo vieną žmogų.

Gaisras vakar vidudienį kilo Šiaulių rajono Šiupylių kaime, dviejų aukštų daugiabučio namo rūsyje. Čia užsiliepsnojo sukrautos šiukšlės. Gesindamas jas kojas apdegė 10-metis berniukas. Nukentėjusysis buvo nuvežtas į Šiaulių apskrities ligoninės Vaikų traumatologijos skyrių.

Vakar ryte Rokiškio rajono Kamajų kaime gaisras kilo ūkiniame pastate, kuriame neatsargiai buvo atliekami suvirinimo darbai. Per gaisrą sudegė dalis pastato stogo, išdegė garažo patalpa, supleškėjo čia buvęs lengvasis automobilis ,,Opel Cadet", sukrautos lentos, suvirinimo aparatas, kompresorius. Buvo išgelbėtas netoli stovintis gyvenamasis namas.

Ugnis vakar niokojo ir automobilius. Ryte Panevėžyje, Algirdo ir Margių gatvių sankryžoje, užsiliepsnojo lengvasis automobilis ,,VW Golf". Liepsnos smarkiai nusiaubė senutėlį ,,golfuką".

Dar vienas ,,VW Golf" vakar vidurdienį užsidegė Vilniuje, Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžoje. Ir per šį gaisrą stipriai išdegė variklio skyrius, mašinos salonas.

Dar vienas lengvasis automobilis „MB" liepsnojo šiąnakt Vilniuje, Žygio gatvėje. Ir čia gaisro metu išdegė mašinos salonas bei variklio skyrius. Visi šie gaisrai tiriami.

Vakar Klaipėdos valstybiniame jūrų uoste įvykus avarijai, į akvatoriją pateko perpumpuojamas motorlaivio kuras. Nedidelis kiekis kuro į aplinką pateko, kai jis buvo perpumpuojamas iš vienos cisternos į kitą. Jūrų direkcijos laivas ,,Sanitaras-13" surinko apie 300 litrų mazuto. Buvo pastatytos užtvaros. Šiandien darbai tęsiami toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių