Gaisras žmonių gyvybių nepasiglemžė

Per praėjusią parą šalyje kilo 77 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.

Šiąnakt Vilniaus ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą Grigiškėse, Kovo 11-osios gatvėje esančioje mokykloje. Atskubėjus ugniagesiams, trijų aukštų mokyklos pagalbinėje laiptinėje nuo degančio šiukšlių konteinerio liepsnojo mediniai langų rėmai. Per gaisrą sudegė minėti rėmai, trečiame aukšte esančios bibliotekos medinės durys ir išėjimo į stogą medinis dangtis. Nuo karščio išsilydė bibliotekoje stovėjęs televizorius, aprūko aktų salės sienos bei lubos. Gaisras beveik per valandą buvo užgesintas. Jo aplinkybės tiriamos.

Vakar Raseinių rajone, Žaiginio kaime, nuo kibirkšties užsiliepsnojo dvi priekabos su šienu. Kibirkštis išlėkė iš traktoriaus išmetimo vamzdžio. Gaisro metu apdegė abiejų priekabų medinės konstrukcijos ir 3 tonos šieno.

Gaisras kilo ir Akmenės I-ame kaime stovinčiame ūkiniame pastate. Per gaisrą sudegė medinis priestatas, jame buvusios senų automobilių dalys, nudegė mūrinio ūkinio pastato stogas. Manoma, jog gaisrą sukėlė vaikai, išdykaudami su ugnimi.

Šiąnakt apie vidurnaktį Kaune, Kriaušių gatvėje, užsiliepsnojo medinis garažas ir sandėliukas. Gaisro metu apdegė garažo stogas, sudegė viduje buvę daiktai, malkos, apdegė sandėliuko sienos ir stogo konstrukcijos. Taip pat aprūko dalis šalia esančio namo sienos, nuo karščio deformavosi skardinė stogo danga. Gaisro aplinkybės tiriamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių