FTB: į prostituciją įtraukiami nepilnamečiai

Praėjusį savaitgalį LNK „Faktų tyrimo biuro“ žurnalistai kartu su Vilniaus apskrities Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnais surengė prostitučių demaskavimo operaciją.

Jos metu visai netikėtai paaiškėjo, kad į šį verslą įtraukiami ir nepilnamečiai. „Yra nuo trylikos metų. Kuo jaunesnė tuo didesnis „rokas“ yra“, - atviravo sostinės stoties rajone dirbanti dvidešimt penkerių Alina. Nors pareigūnai teigė, kad tokių atvejų neužfiksuotą, apie nepilnamečius, besidarbuojančius gatvėje patvirtino ir kita stoties rajone besidarbuojanti mergina.

Prostitučių demaskavimo operacijoje paaiškėjo ir kitų stulbinančių faktų. Jaunos, gražios, išsilavinusios ir ištekėjusios merginos bei moterys dirba, taip vadinamomis, elitinėmis prostitutėmis.

Trisdešimtmetė Natalija gyvena su vyru ir augina dviejų metų sūnų. Nuomotame bute ji tenkina vyrų aistras. Kas mėnesį uždirba per 9 tūkst. litų. Išeidama iš namų, savo artimiausiems šeimos nariams meluoja, kad ji dirba kitą darbą.

„Su kuo sūnų paliekate?“ - „Su aukle“ - „O kur sakote, kad išeinate kai dieną nebūna jūsų namuose?“ - „Į darbą“ - „Kokį?“ - „Valytojos. Na, o į kokį kitą patikės?“. Natalija prostitucijos verslo ėmėsi nebegalėdama atsiskaityti bankui už būsto paskolą.

Diena.lt jau rašė, kad prostitucija Vilniuje užsiima ir studentės, ir solidžias pareigas einančios moterys. Pareigūnai pastebi, kad į šį verslą įsitraukia ir studijuoti atvykusios merginos, ir gana solidžias pareigas einančios moterys, kurios klientus aptarnauja tiesiog per pietų pertrauką.


Šiame straipsnyje: ftbprostitucijaPaulius Kaupelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių