Fordo vairuotojas vogė degalus

Degalų vagys siaubia Klaipėdos rajono degalines. Vienu automobiliu per dieną jie apsilanko keliose degalinėse ir nesumoka už įsipiltus degalus.

Ketvirtadienį apynaujo žalsvo perlamutro spalvos „Ford Focus" vairuotojas padarė nuostolių Kretingalėje ir Priekulėje esančioms „Lukoil Baltija" degalinėms. Manoma, kad abiejose degalinėse darbavosi tas pats vagis.

Prieš vidurdienį jis įsuko į degalinę, esančią prieš pat Kretingalę. Vairuotojas įsipylė artypilnį kuro baką ir, nesumokėjęs 211 litų už beveik 57 litrus degalų, nuvažiavo. Degalinės operatoriai mašinos numerio neįsidėmėjo.

Tą pačią dieną apie pusę penktos popiet, kaip spėjama, tas pats automobilis pabuvojo Priekulės degalinėje. Už 62 litrus A-95 markės benzino vairuotojas nesumokėjo 233 litų.
Abiejų degalinių operatoriai vagį apibūdino taip pat. Tai buvo apie 30 metų vyras, vilkėjęs sportiniais drabužiais, ant galvos užsimaukšlinęs gobtuvą. Taip jis slėpė veidą nuo vaizdo kamerų. Valstybiniai numeriai buvo užklijuoti arba ant jų galėjo būti užmautas polietileno maišas.

Degalų vagys dažniausiai pritvirtina prie savo mašinų vogtus valstybinius numerius. Nusikaltėliai laukia, kada degalinėse prisirenka daugiau klientų, o operatoriai tampa nepakankamai atidūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių