Europoje plinta mirtinas rusiškas narkotikas „Krokodil“

„Krokodil“, Vakarų Europoje plintantis narkotikas iš Rusijos, turi mirtinų šalutinių poveikių. Šis medikamentas yra nelegaliai parduodamas juodojoje rinkoje. Įspėjama, kad „Krokodil“ gali priversti žmogaus odą pūti, praneša theweek.com.

Iki šiol buvo manoma, kad šis medikamentas naudojamas tik Rusijoje, tačiau neseniai Vokietijoje pastebėti pacientai su ypač bauginančia odos deformacija.

Ši narkotinė medžiaga plinta greitai, nes yra gana pigiai pagaminama ir nereikalauja aukštos kokybės laboratorijų.Tarp jaunimo tampa vis populiaresnis, nes jį naudoja kaip heroino pakaitalą. Viena dozė „Krokodil“ kainuoja apie 20 litų.

Narkomanai, „užsikabinę“ ant šio narkotiko, dažniausiai miršta po trijų metų vartojimo. Kai kuriems gyvenimas baigiasi jau pirmais gyvenimo metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lilo

Lilo portretas
pareklamavot.

qazwsx

qazwsx portretas
ziaurus variantas.stebekite you tube.net supykino,blt...

Kablelis

Kablelis portretas
Yuotube yra filmukas, kuriame parodyti gyvi pūvantys žmonės, medikai, gyviems žmonėms iš gilių žaizdų karpantys ir šalinantys supuvusias mėsas. Baisiai atrodo pacientai nupuvusiomis galūnėmis. O iš vis baisiausiai - tai jauna moteris, atvirais rankos kaulais - nelikę nei odos, nei raumenų, tiesiog skeletas. Zombiai iš siaubo filmų atrodo žymiai geriau.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių