Elektrėnuose per parą dingo trys žmonės, atsirado tik vienas

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai trečiadienį ieškojo trijų dingusių asmenų. Tai rekordinis skaičius, kai Elektrėnuose per vieną dieną be žinios dingsta net trys asmenys. Kol kas tepavyko rasti tik vieną dingusįjį.

11.45 val. gautas pranešimas, kad apie 9 val. iš namų Elektrėnuose išėjo ir negrįžo negalią turinti 30-metė, kuri į skambučius neatsiliepia. Pradėtas ikiteisminis tyrimas asmens buvimo vietai nustatyti.

18.40 val. gautas gyventojo pranešimas, kad 14.30 val. iš namų Elektrėnuose išėjo aštuonmetė dukra ir dingo be žinios. Elektrėnų policijos komisariato pareigūnų pajėgos, operatyviai reagavę į pranešimą, mergaitę rado gyvenamosios vietos kieme besislepiančią už transporto priemonių.

Pasak policijos pranešimo, aiškinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, jog mažametė baiminosi, kad tėvai bars laiku negrįžus namo, todėl išjungė mobilųjį telefoną ir slapstėsi.

22 val. gautas pranešimas, kad 9 val. iš namų Elektrėnuose išėjo 15-metis sūnus, kuris iš karto išjungė savo mobilųjį telefoną. Nei draugai, nei artimieji apie jo buvimo vietą nieko nežino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas asmens buvimo vietai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uniforminiai banditai

uniforminiai banditai portretas
Mano nuomone tai ko gero policijos darbas. Visi dingsta tik su jų žinia.

velniava

velniava portretas
VALDZIAZMOGIAMS TAI YRA NORMA, na banditu salele !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių