Ekspertas: Šiaulių gimnazistė mirė, kai užpuolikės perpjovė jos kaklą

 

 

Penktadienį Šiaulių apygardos teismas ketvirtąkart atvertė Stasio Šalkauskio gimnazistės Nedos R. nužudymo bylą. Kraupiu nusikaltimu kaltinamos tos pačios gimnazijos mokinės devyniolikmetės Viktorija V. ir Viktorija L.

Psichiatrijos eksperto teigimu, Viktorija L. nuo 2009-ųjų sirgo depresija, gydėsi psichiatrijos ligoninėje, tačiau vėliau jos būklė pagerėjo.

Teisme savo išvadas komentavęs medicinos ekspertas sakė, kad gimnazistė mirė nuo kakle padarytų žaizdų – perpjovus stambiąsias kaklo kraujagysles.

Eksperto išvadose rašoma, kad žudikės aukai sudavė kietu daiktu į galvą, nugriuvus perrėžė kaklą, vėliau nunešusios į vonią nupjovė galūnes, kūną padalijo į dvi dalis, nupjovė galvą.

Privataus teismo medicinos eksperto teigimu, Neda R. prarado sąmonę nuo smūgio į galvą, tik vėliau jai buvo perpjautas kaklas. Žudikės aukai kaklą skutimosi peiliuku pjaustė kelioliką kartų, rašo delfi.lt.

Nusikaltimas įvykdytas praėjusių metų liepos 14-osios popietę Viktorijos V. močiutės bute.

Į butą įviliotai gimnazistei Viktorija V. ant galvos užmetė maišą ir keliskart kirviu bei plaktuku smogė į galvą. Viktorija L. auką daužė metaliniu strypu.

Dalimis supjaustytą merginos kūną jos sudėjo į polietileninius maišus ir išmėtė dykynėje prie Aukštabalio gatvės Šiauliuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikros

Tikros portretas
mėsininkės, nėr ką ir sakyti.

varge mano

varge mano portretas
Na tokios galės kalėjime skersti gyvulius, jeigu jas kas uždarys, o gal skirs psichiatrinį gidymą ir koks pasibaisėtinas žiaurumas. štai ir pamoka, kad psichiatres išleidžia į laisvę.

ra

ra portretas
man netelpa galvoj iš kur toks baisus žiaurumas?baisu net pagalvot
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių