„Ekskomisarų biuras“ pasiūlė „SOS skambutį“

Saugos tarnyba „Ekskomisarų biuras“ prognozuoja, kad ekonominės krizės laikotarpiu nusikaltimų skaičius išaugs 25 procentais. Bendrovė siekdama užtikrinti žmonių saugumą, visuomenei pristato naują paslaugą „SOS skambutis“.

Paskambinus specialiosioms tarnyboms reikia paaiškinti, kas atsitiko, kur važiuoti, pasakyti pavardę, telefoną, suteikti daugiau papildomos informacijos. Ištikus stresui, išsigandus, tą padaryti būna sunku.

„Paslauga „SOS skambutis“ – tai supaprastintas greitojo reagavimo ekipažo iškvietimas. Paskambinus „Ekskomisarų biuro“ centrinis stebėjimo pultas automatiškai gauna visą informaciją apie skambinusį žmogų, jo gyvenamąją vietą, prieigos prie jos planą, maršrutą, jei yra, pateikiama papildoma informacija. Reaguojama nedelsiant, nes kiekviena minutė, esant tokiai situacijai, yra be galo svarbi“, – pasakojo „Ekskomisarų biuro“ rinkodaros skyriaus vyresnysis specialistas Antanas Sakalauskas.

Naujoji paslauga sparčiai populiarėja tarp privačių namų sąvininkų, gyvenančių miesto prieigose, sodų bendrijose, kur išsikviesti pagalbą būna ypač sudėtinga dėl gatvių pavadinimų nebuvimo, painesnių privažiavimų ir pan.

Gavusi signalą „Ekskomisarų biuro“ greito reagavimo grupė nedelsdama atvyks į namus ar į sutartyje nurodytą vietą ir suteiks reikiamą pagalbą. Sulaikys įtartinus ar žalą padariusius asmenis, prireikus iškvies specialiąsias tarnybas.

Kadangi kriminogeninė padėtis auga, „Ekskomisarų biuras“ primygtinai rekomenduoja: nemėginti nusikalstamų veiksmų stabdyti patiems, tai gali būti pavojinga Jūsų sveikatai ar net gyvybei. Geriausias būdas stabdyti nusikalstamumą yra prevencija. Kritiniu atveju padėti gali tik kvalifikuotos tarnybos.

„SOS skambučio“ paslauga prieinama Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Alytaus gyventojams. Mėnesinis mokestis 29 Lt + PVM, už greitojo ekipažo atvykimą mokama papildomai 80 Lt + PVM.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių