Eektrėniškė vaikams pardavinėjo kontrabandines cigaretes

Elektrėniškė A.K., gyvenanti šalia Ąžuolyno pagrindinės mokyklos, vaikams parduoda kontrabandines vaikams. Tai užfiksavo pasaloje buvę Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai.

Pasak Elektrėnų policijos pranešimo, moteris, du kartus bausta už neteisėtą cigarečių pardavimą, penktadienį vėl pardavė cigaretes nepilnamečiui.

A.K. (gim.1969 m.), gyvenanti Rungos gatvėje, šalia Ąžuolyno pagrindinės mokyklos, šiemet jau du kartus buvo teismo bausta administracine tvarka už neteisėtą cigarečių, paženklintų trečiųjų šalių banderolėmis, pardavimą.

Vasario 17 dieną Trakų rajono apylinkės teismas moteriai už kontrabandines cigaretes skyrė 100 litų baudą. Kovo 30 dieną Trakų rajono apylinkės teismas jai skyrė 1 tūkst. litų baudą.

Pasak policijos, A.K. nepaiso jai skirtų baudų ir ignoruoja Lietuvos įstatymus, toliau neteisėtai prekiauja rūkalais.

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie A.K. vykdomą nelegalią veiklą, penktadienį stebėjo jos namą ir užfiksavo, kaip atėjo du nepilnamečiai.17-metis, suskaičiavęs pinigus, juos padavė 13-mečiui draugui. Šis užėjo į pareigūnų stebimą namą ir netrukus grįžo su cigarečių pakeliu „Minsk“, pažymėtu Baltarusijos banderole.

Vaikas prisipažino, kad cigaretes pirko iš A.K. už 5 litus 50 centų.

Dėl šio įvykio Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena. Už akcizais apmokestinamų prekių realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką dabar moteriai gresia bauda nuo 20-ties iki 50-ties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
ne vien Elektrenuose ir Kaune tas pats Aleksote prie mokyklos irgi pardavineja cigaretes Gulbiu gatveje net dvi ponios ,kas tik ateina nesvarbu vaikas ar senis ir ne tik cigaretesir pilstuka,o kas o gi nieko turi stoga gera
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių