Draugą nudūręs buvęs raganos V.Lobačiuvienės vyras sės už grotų

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) antradienį atmetė Lietuvos vyriausiosios raganos Vilijos Lobačiuvienės buvusio vyro Dariaus Sabaliausko kasacinį skundą nužudymo byloje.

LAT nutartis yra galutinė ir neskundžiama, D.Sabaliauskas turės kalėti metus aštuonerius metus.

Bylos duomenimis, 2011 metų liepos 6 dieną D.Sabaliauskas Mažeikių rajone, Traškučių kaime, peiliu nudūrė Piotrą Pagojų. Vyrai tądien žaidė šachmatais, paskui lenkė rankas. Kilus konfliktui, jie susipyko, ir D.Sabaliauskas draugui smogė peiliu. Išsigandęs vyras paskambino policijai, iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

D.Sabaliauskas gailėjosi dėl įvykio ir teigė, kad P.Pagojų sužalojo nuo jo gindamasis. Tačiau teismai konstatavo, kad D.Sabaliausko veiksmų būtinąja gintimi laikyti negalima.

Nuteistasis nužudytojo artimiesiems turi atlyginti beveik 2 tūkst. litų turtinę ir neturtinę žalą.

D.Sabaliauskas buvo susituokęs su vyriausiąja Lietuvos ragana vadinama V.Lobačiuviene, tačiau jų santuoka greitai iširo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
man keista, jie išsiskyrę jau kuris laikas o Lobačiovienės pavardė dar ilgai patinka autoriui, juk vyras suimtasis ne Lobačiovas o turi savo pavardę, kam tada jos pavardė maišoma su tuom žudiku?Ar čia ne žmogaus žemonimas?

tikiu

tikiu portretas
Nereikejo skirtis su ragana, dabar aiškiai matosi pasekmės sako, neik su velniu riešutauti, o dar labiau, nebandyk apgauti....

toks

toks portretas
Priteista 2000 lt turtinė ir neturtinė žada, ogi "visiškai daug" už žmogaus gyvybęMan jis niekada nepatiko ir kai gyveno su ragana, jo veido išraiška, žvilgsnis, elgesys visada man atrodė budeliškas, ieškantis sau naudos ie šiaip neprotingas vyras ir ko ten dyvotis, man jis visad toks atrodė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių