D.Kedžio tėvai mano, kad L.Stankūnaitė negali auginti jų anūkės

Drąsiaus Kedžio tėvai prašo apriboti Laimutei Stnakūnaitei motinystės teises į jos šešiametę dukrą. To paties anksčiau reikalavo ir pats D.Kedys.

Kaip pranešė delfi.lt, Laimutė ir Vytautas Kedžiai savo ieškinyje nurodė, kad L.Stankūnaite negalima pasitikėti, nes ji yra susijusi su vieninteliu įtariamuoju pedofilijos byloje Andriumi Ūsu. Todėl,  kol nebus baigtas baudžiamosios bylos nagrinėjimas, mergaitei pas motiną gali grėsti pavojus.

Savo ieškinį Kedžiai buvo adresavę Kauno apylinkės teismui, tačiau visiems šio teismo teisėjams nusišalinus nuo jo nagrinėjimo, nuspręsti, kam bus patikėta ši byla, pavesta Lietuvos apeliaciniam teismui.

Šis nusprendė, kad skundą turėtų nagrinėti Panevėžio miesto apylinkės teismas, kuriame birželio 17 d. ketinama atversti ir pedofilijos bylą. 

Anksčiau apriboti L.Stankūnaitei motinystės teises prašė ir pats D.Kedys. Šis jo skundas buvo mėtomas iš teismo į teismą, kol galiausiai atsidūrė Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Broniaus Versackio rankose. 

Šis civilinę bylą nutraukė, panaikino Neringos Venckienės globą ir nutarė mergaitę nedelsiant grąžinti biologinei motinai.  

Kilus neramumams, Panevėžio apygardos teismas šią B.Versackio nutartį sustabdė. N.Venckienės atskirasis skundas dėl šios Kėdainių rajono apylinkės teismo nutarties Panevėžio apygardos teisme bus nagrinėjamas gegužės 16 d.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių